Reklama

Reklama

Rodinná dovolenka a iné nešťastia

  • Česko Rodinná dovolená a jiná neštěstí (viac)
Trailer

Prepracovaný a civilizáciou zničený Bob Munro (Robin Williams) sa chce vziať svoju rozpadajúcu sa rodinu na týždeň na Havai, aby sa opäť dali dohromady. Ich prekvapenie je však obrovské, keď zistia, že otecko namiesto leteniek prenajal karavan a chystá sa vziať svoju ženu Jamie (Cheryl Hines) a dve pubertálne deti Cassie (Joanna „Jojo" Levesque) a Carla (Josh Hutcherson) na „zábavný" výlet po Colorade. A samozrejme sa pokazí všetko, čo sa môže i nemohlo... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (191)

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Pomerne dobrá komédia, ktorá ponúkne niekoľko srandovných situácií. Vo filme sa ďalej stretávame s jednou dotieravou rodinkou, ktorá prenasleduje hlavných hrdinov na každom kroku. Dej je nenáročný, zápletka takmer žiadna. Film ponúkne pomerne očakávaný záver, ktorý by som si však ani inak nevedel predstaviť. Majstrovské dielo to síce nie je, ale občas sa zasmiať dá. Hlášky detí dopĺňa schopná situačná komika, na dcérušku je veľmi pekné pozeranie. Proste americká komercia so svojimi kladmi i zápormi. ()

duklak2 

všetky recenzie používateľa

Sobotní "megafilm" na NOVĚ mě opět neminul. Bohužel, dnes to byla opravdu šílenost. Tak nechutný začátek snímku jsem už hodně dlouho neviděl. Příšerný dabing i příběh. Z tématu se dalo vymačkat mnohem více. Herecké výkony nudné. Williams nepředvedl nic ze svého umu. A to vím, že hrát opravdu umí. Jen musí chtít. Že by dostal málo peněz?:-) Jediným kladem byla ta jeho dcerka, kterou bych nejraději přefiknul. Asi ta jedna hvězda je jenom za ni. ()

Reklama

juta 

všetky recenzie používateľa

Pokud vaše televize nemá stále schopnost vypouštět vůně, buďte rádi. Po shlédnutí této vydařené komedie by bylo téměř jisté, že byste odcházeli s rukou ucpávající váš nos. Tuhle rodinku potkalo tolik nepříjemností a nakonec do toho ještě další rodinka, která je neskutečně otravná a je jim neustále v patách. To jejich troubení, když je dostihli a vystrašený výraz v jejich tvářích, co zas bude... :D ()

Efreeti 

všetky recenzie používateľa

Byly chvíle, kdy jsem se smál, až jsem se za břicho popadal...neříkám, že tu najdete inteligentní humor...tohle je film pro nenáročného diváka....pro celou rodinu. Pokuď bych to měl k něčemu přirovnat, pak jednoznačně k příhodám rodiny Griswoldovy. "Pamětníci" si jistě vybaví sérii filmů s Chevy Chasem v hlavní roli "Bláznivá dovolená", "Bláznivá dovolená v Evropě" atd. ... a tenhle snímek je jako jejich mladší bráška. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Rodinka, ktorej rodinné vzťahy začínajú stále viac chladnúť, sa rozhodne pre strávenie spoločnej dovolenky spolu. Na ceste. Kde som to len počul. Tento scenár je ako ozvena, ktorá sa vracia v priemere raz za tri roky, len škoda, že od partičky na čele s Chevym Chaseom ju už nikto netromfol. Snáď inokedy. 35%. ()

Galéria (96)

Zaujímavosti (9)

  • Karavan rodiny Munro je Forest River, Georgetown 359 TS. Zakoupeno jich bylo pět v celku a jeden rozebraný na součástky, aby se dal během natáčení podle potřeb skládat. (Cheeker)
  • Snímek byl v roce 2006 oceněn Zlatou malinou pro nejhorší rodinný film. (Pepinec)

Reklama

Reklama