Reklama

Reklama

Myšlienky vraha

(seriál)
  • Česko Myšlenky zločince (viac)
Trailer
Krimi / Dráma / Mysteriózny / Thriller
USA / Kanada, (2005–2024), 243 h 7 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvorcovia:

Jeff Davis

Réžia:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (viac)

Hrajú:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (viac)
(ďalšie profesie)

Série(17) / Epizódy(343)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videá (170)

Trailer

Recenzie (188)

Deywid 

všetky recenzie používateľa

1. séria skvelá, 2. séria a začiatok 3. série je teda o dosť slabší, ale asi v polovici tretej série sa to opäť pekne rozbehne.....ale najdôležitejšie je, že oproti takému C. S. I. to má hlavu aj patu a nie je to len sled pekných obrázkov made by Bruckheimer :)...EDIT: 4. séria jednoducho skvelá, teším sa na piatu... ()

carly 

všetky recenzie používateľa

tento spôsob chytania zločincov je mi oveľa bližší ako porovnávanie DNA či odtlačkov prstov a naháňanie ľubovoľných podozrivých temnými uličkami. prečo je totiž často oveľa zaujímavejšie ako kto. a najstrašideľnejšie na tomto seriály je, že ukazuje, čoho všetkého sú vlastne ľudia schopní. nie všetky série majú rovnakú úroveň, ale tak nejak neklesajú v žiadnom momente pod určitú latku a to je dosť vzácne. odbočky do osbných životov nie sú časté, ale o to zaujímavejšie. no a samozrejme obsadenie je skvelé na čele s Thomasom Gibsonom, eye-candy, Shemarom Moorom, excentrickou Kirsten Vangsness a mojím obľúbeným Mathew Gray Gublerom. a to ani nehovoráím o úžasných guest apperances. ()

Reklama

sheldonka. 

všetky recenzie používateľa

Rozhodně moje nejoblíbenější kriminálka. Absolutně se nedá srovnávat s Miami, která je už příliš přehnaná. Zločiny jsou vždy originální. Moc se líbí, jak sestavují profil vraha. A dobrým nápadem jsou citáty, které zní na začátku, nebo i na konci každého dílu. Pokaždé nad vybraným citátem dlouho přemýšlím, protože jsou sakra pravdivé. ()

H4ku11 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Asi môj najobľúbenejší seriál z podobného krimi prostredia. Práve to sa mi narozdiel od iných seriálov páči, že sa nejedná len o faktickú akciu ako páchateľov rôznych zločinov dostanú. Pre niekoho možno pomalé a zbytočne zdĺhavé analyzovanie sa mne na seriáli páči najviac. Rovnako ako prítomné citáty. A Spencer Reid samozrejme. ()

L.Hellhor 

všetky recenzie používateľa

Já si výrazně dovolím nesouhlasit s některými významnějšími lidmi, kteří komentovali. Narozdíl od CSI:(Nějaké město) zde vidím konečně nějakou originalitu. A ona originalita spočívá v oboru, který mě fascinuje. Psychologie. Profilování pachatele a jeho následné nalezení je dle mě vyvedené. Je tu ono zaměření na způsob dopadení pachatele, které mě ani po více zhlédnutých dílech neomrzelo. Což u CSI říci nemůžu...to sice oplývá zajímavými případy, chybí jim ale ta správná chutná poleva, která mě donutí těšit se na každou další porci. Přidám-li si k tomu sympatický kriminalistický tým, pak se rozhodně jedná o můj nejoblíbenější krimi seriál. Snad jen některé typicky americké scény jsou na obtíž. Což je jen drobná vada na kráse, která se dá přežít. ()

Galéria (2 162)

Zaujímavosti (18)

  • Shemar Moore opustil seriál a roli Dereka Morgana po 11. sezónách, jelikož si chce rozšiřovat obzory v showbyznysu. Kromě herectví si chce vyzkoušet například režírování. (Bube1)
  • Postava Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) mala pôvodne vystupovať v prvej časti. Diváci si ju natoľko obľúbili, že ju tvorcovia ponechali v deji a nakoniec sa ako jediná z postáv objavila v každej epizóde. (krasomama)
  • Producent a scenárista Jim Clemente počas svojej kariéry v FBI absolvoval okolo 500 letov na miesta činu a prezradil, že FBI ani náhodou nemôže dopriať jednotke behaviorálnej analýzy súkromné lietadlo. Lietali vždy druhou triedou ako bežní cestujúci. (krasomama)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené