Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď House dostane správu, že jeho otec zomrel, prejde ju bez povšimnutia a vôbec nezamýšľa ísť na pohreb. Aj napriek silným protestom ho napokon Wilson donúti ísť. V nemocnici Princeton-Plainsboro jeho lekársky tím vyšetruje prípad mladej ženy, adoptovanej Američanmi, ktorá skolabovala v Číne, keď hľadala svojich biologických rodičov. House, ktorý odchádza na otcov pohreb, musí s tímom komunikovať cez mobilný telefón. Lekári navrhujú rôzne diagnózy a genetické chyby, ale keď sa Houseov telefón odmlčí, musia sami rozlúštiť, čo sa im House snažil povedať, a konať skôr, než sa pacientov stav zhorší. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Galéria (10)

Zaujímavosti (7)

  • V jednej scéne, keď sú House (Hugh Laurie) a Wilson (Robert Sean Leonard) v aute na diaľnici; kamera sa zameria na spätné zrkadlo, v ktorom môžete vidieť, ako polícia spomaľuje premávku kvôli natáčaniu. (Pat.Ko)
  • V epizóde zaznela veta: "Ktorá z týchto vecí sem nepatrí?" Je to odkaz na reláciu Sezame, otevři se (od r. 1969). (Pat.Ko)
  • Keď sa House (Hugh Laurie) a Wilson (Robert Sean Leonard) zúčastnia pohrebu, práve v tomto pohrebnom ústave natáčali film Denník princeznej (2001). House a Wilson vojdú na rovnaké miesto, kde Mia (Anne Hathaway) čaká na svoju babičku Clarisse. House prednesie prejav o svojom otcovi na rovnakom mieste, kde Mia na konci filmu oslavuje svoj nový titul princeznej. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama