Reklama

Reklama

Dr. House - Season 1 (2004) (séria)


Kandidát (S01E17)

(epizóda)
  • Slovensko Nečakaná pravda (viac)

Obsahy(1)

Na dobročinnej akcii v rámci prezidentskej kampane skolabuje významný senátor Wright. Je dopravený na kliniku k Dr. Houseovi. V tej dobe majiteľ nemocnice Vogler prichádza za Houseom a žiada ho o predslov na významnom farmaceutickom zasadaní. Pokiaľ bude Vogel spokojný, nemusí House nikoho vyhadzovať. Ďalší Houseov pacient, mladá žena, žiada o pomoc.  Je presvedčená, že trpí neznámou chorobu. Vždy ráno sa cíti hrozne unavená. House jej povie, že u nej muselo dôjsť k potratu. Ona to však striktne odmieta. House u nej nariaďuje previesť mozgové vyšetrenie. Aj u senátora Wrighta sú prevedené mozgové vyšetrenia. Tie nepreukážu žiadny tumor, je však nájdená lézia, ktorá by mohla naznačovať, že pacient trpí AIDS... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

“Some day there will be a black president. Some day there will be a gay president. Maybe there will even be a gay, black president. But one combination I do not see happening is gay, black, and dead. You need to stop lying to me.” Epizóda s najlepšími hláškami. Zatiaľ. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (4)

  • Keď senátor ide na skenovanie celého tela, ruky má prekrížené na hrudi. Keď lekári sledujú skenovanie na obrazovke, na snímke sú jeho ruky nad hlavou. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) v tejto epizóde vraví, že „čierny“ prezident nepríde veľmi skoro. Tri roky po odvysielaní epizódy bol zvolený Barack Obama, prvý prezident tmavej pleti. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama