Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svojom kolapse sa žena z ulice dostane do nemocnice. Personál je spočiatku presvedčený, že žena svoj stav iba predstiera, aby mala teplé jedlo a čistú posteľ. Lekári však zistia, že všetko je inak, keď žena dostane záchvat kŕčov. Rozhodnú sa teda pre podrobnú prehliadku. Prvé príznaky a výsledky ukazujú, že žena by mohla mať na mozgu zhubný nádor. Z ženiných nákresov tiež pochopia, že pred dvoma rokmi prekonala autonehodu, tomu zodpovedá aj klinec v jej ramene. Ten teraz stojí v ceste cielenému vyšetreniu mozgu. Ženin stav sa zhoršuje a vyšetrenia ukazujú niekoľko rôznych chorôb, ktoré jej síce nedávajú veľa nádejí do budúcnosti, avšak nie sú zodpovedné za jej súčasný žalostný stav. Situácia sa ešte viac vyhrotí, keď žena z nemocnice utečie. Za niekoľko hodín je políciou dopravená späť, avšak zranená. V tom čase už ale lekári poznajú príčinu jej ťažkostí. Žena je nakazená besnotou... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

Galéria (1)

Zaujímavosti (8)

  • 100 dolárov, ktoré doktor House (Hugh Laurie) predstavuje, keď sa pokúša policajta podplatiť, vyzerá zjavne falošne. Benjamin Franklin je otočený smerom doľava. Má byť otočená doprava. (Pat.Ko)
  • Na konci epizódy Chase (Jesse Spencer) hovorí, že neexistuje žiadna liečba besnoty. Len pár mesiacov pred vysielaním tejto epizódy však bola Jeanne Giese, 15-ročná dievčina z Wisconsinu, úspešne liečená na besnotu po objavení sa príznakov. Aj keď jej liečba nemohla pacientovi v tejto epizóde pomôcť, o jej prípade mal vedieť aspoň jeden z lekárov v Houseovom tíme. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama