Reklama

Reklama

Jeden rozmaznaný kocúr si užíva život na zámku vo Veľkej Británii, druhý rozmaznanec zase komanduje svojho pána a celé okolie. Čo sa stane, keď si navlas podobní krásavci nešťastnou náhodou vymenia svoje pozície?
Garfieldov pán Jon chce požiadať o ruku svoju priateľku, veterinárku Liz. Keďže ju chce prekvapiť, vyberie sa za ňou do Londýna. A Garfield, samozrejme, nemôže chýbať. Okamžite po príchode sa začne potulovať mestom, kde na neho narazí komorník, ktorý zúfalo hľadá rovnako vyzerajúceho kocúra Princa. Ten len nedávno zdedil celé panstvo, čo sa nepáči lordovi Dargisovi, synovcovi zosnulej majiteľky, a chce sa Princa za každú cenu zbaviť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (209)

borec999 

všetky recenzie používateľa

Nebavilo ma to tak ako jednotka, ale stále som to dopozeral bez ujmy na zdraví. A osobne si nemyslím, že je to zas o toľko horšie ako niektoré Disneyho animáky čo sa tu pohybujú v červenej farbe a sú vychvaľované do nebies. Je pravda, že vtipov ubudlo a niektoré sa opakujú. Zápletka a príbeh nie sú príliš strhujúce. Ale pozornosť si film aj kvôli veľmi krátkej dĺžke 70 minút udržal a na jedno pozretie ušiel. Priemer. 55% ()

Damiel 

všetky recenzie používateľa

Hlavní úskalí filmu jsou dvě: celovečerní a dětský. Nic z toho se totiž neslučuje s originálním komiksem Jima Davise, který dávkuje Garfieldovy příhody do „jednořádkových“ epizod. V nich vyniká ironie, nadsázka a černý humor, což rozhodně není určeno pro děti. Z Davisových shotů ovšem Tim Hill, který převzal režii po tvůrci jedničky Peteru Hewittovi, opět uvařil řídkou zábavu vhodnou zejména pro děti maximálně prvního stupně základní školy. Z komiksového Garfielda tady znovu mnoho nezůstalo. Starší ročníky nebude bavit už to, že příběh je čitelný jako krasopisný rukopis a garfieldovských „frků“ a hlášek, které známe z komiksu, se dočkáme jen občas, ale v příběhu nejsou moc ukotvené. ()

Reklama

FireTight odpad!

všetky recenzie používateľa

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $-miliónovTržby USA $28,426,747Tržby Celosvetovo $141,702,264Tržby za predaj DVD v USA $18,649,356 //počet predaných kusov 1,072,201║ Nič preborné sa nekoná ale miestami to troška pobaví. /videl v kine: 45%/ ()

Balu... 

všetky recenzie používateľa

njn; tomu, že dvojka Garfielda je slátaninou všech možných pohádek nelze odporovat - a aji tak mě to bavilo =) I průměrně civící fanoušek pohádek viděl G2 v tisíci a jedné předloze; momenty jako zvířátka dělají lasagne (Brementowns Musicians v originále) nebo bojový plán ala Home Alone ten úsměv ´mimoděk´ přece jen vytvořily.. Je to od Disneye a primárně určeno pro děti - a pokud se na tomuhle podobné filmy nedívám častěji jak jednou za půl roku; tak koneckonců proč ne.. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy princ leze z kanálu, odstrčí poklop jen málo. Když ale John (Breckin Meyer) prince vezme do rukou, tak je poklop kanálu mnohem dále. (Mr.Hudson)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)
  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)

Súvisiace novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (viac)

Reklama

Reklama