Reklama

Reklama

Policajná akadémia 5 - Nasadenie: Miami Beach

  • Česko Policejní akademie 5: Nasazení: Miami Beach (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Mahoney síce starú partiu z akadémie opustil, mnohí ďalší však zostali. Môžete sa opäť stretnúť s mohutným a ťažkopádnym černochom Mosesom Hightowerom, háklivým na každú narážku týkajúcu sa farby pokožky, ľahko uleteným imitátorom zvukov Larvellom Jonesom, drobnou a nesmelou černoškou Laverne Hooksovou, ktorá dokáže svoj tichý detský hlások nahradiť v prípade potreby hurónskym revom rozhnevanej levice, a nechýba samozrejme ani fanatický pištoľník Tackleberry, energická Debie Callahanová, roztržitý veliteľ Lassard a na druhej strane ambiciózny kapitán Harris so svojím poskokom Proctorom. Všetci sa tentoraz vydajú na prázdniny do Miami Beach, kde sa koná kongres policajných náčelníkov. Lassard má byť pred svojím odchodom do dôchodku vyhlásený za policajta storočia. Harris sa chce postarať o to, aby bol namiesto neho zvolený za veliteľa policajnej akadémie práve on... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (206)

Grogan 

všetky recenzie používateľa

Policejní akademie 5 dostala do žil pořádnou dávku humoru, scénáristi se zaměřili hlavně na postavu náčelníka Lassarda a děj umístili do slunného Miami. Tenhle díl je po předchozí slabotě kvalitativním posunem vpřed a oživením pro celou sérii. Scénáristi si mohli odpustit trapné pokusy o parodii (žralok ve vodě) a úplně bych vyškrtl postavu Lassardova synovce, který působí jako trapný pokus nahradit Mahoneyho. Ale jinak fajn... ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Chtěl bych vám jen říct, že to byl báječný únos." Jsem si jistý tím, že velitel Eric Lassard není nejlepším policistou století. V konkurenci Franka Drebina to zkrátka nejde. Jenže Lassard je dostatečně dementní na to, aby mě dokázal přiměřeně pobavit, v čemž mu zdárně sekunduje Tackleberry při zastrašování žraloka nebo Hightower při souboji s aligátorem. Nebylo to zkrátka úplně špatné, ale kdybych si měl vybrat mezi opětovným sledováním tohoto snímku a projížďkou s policistkou Kate na vznášedle, tak to obrazovka rozhodně nevyhraje. ()

Reklama

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tak po takové nijaké čtyřce mi pětka přišla o něco svěžejší a zábavnější i když platí, že vtipy už se dost opakují, ale je tu aspoň pár zapamatovatelných scén a nejvíc tentokrát boduje Lassard. Akční finále je pak trochu okopírované z trojky, ale opět celkem zručně natočené. Ve finále z toho tak vychází poslední koukatelný díl před slabou šestkou a ultra dementní sedmičkou. Škoda, že to tu celé neskončilo.55% ()

peetriss 

všetky recenzie používateľa

Ani změna prostředí nedokázala eliminovat "chuťová" negativa již popáté přihřívané kaše. Od horšího hodnocení Policejní akademii 5 zachránila jen Lassardova stařecká senilní zmatenost a clousseauovská neohrabanost, která ještě budila alespoň náznaky úsměvu. Přesto je pátý díl o chloupek lepší než předchozí čtvrtý. ()

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Ťažko sa mi to vraví, ale je to o chlp lepšie ako predošlá mučivá časť, kde som skoro pozvracal čisto nový koberec. Ešte že som sa pohotovo napil kokakoly a nános v mojom krku okamžite spláchol naspäť dole. Vtipné to síce bolo, no asi tak dlho ako má dĺžku priemerná mp3 pesnička. Pre optimistov je to dosť krátke, ja viem... 45% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (9)

  • Mnoho scén Matta McCoye (Nick) bylo původně napsáno pro Steva Guttenberga (Mahoney), který se rozhodl, že v této filmové sérii už hrát nebude. O 18 let později byl přesto jedním z lidí, kteří se zasazovali o vytvoření další díl série. (HellFire)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 19,5 milionu dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama