Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vysokoškolských studentů se rozhodne, že uspořádat párty v bývalé chemické továrně je výborný nápad. Bohužel nemohli tušit, že jeden z bývalých dělníků se s jejím uzavřením nikdy nesmířil a rozhodl se na nich vybít svoji zlost a nenávist. (topr harley)

Recenzie (2)

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Strašná stupidita. Prvá polovica filmu úplne o ničom - teenageri sa zliezli v chate a trepú chujoviny, potom nasleduje scenár teenageri trtkajú a vzápätí to niekoho rozsiape. Film som kukol na YouTube, tam je kopa podobných sračiek, stačilo to popreskakovať a pozrieť si len mordy - matroš tak na 20 minut. Oceňujem masku tej ženskej vrátane kovových pazúrov - na nízkorozpočťák impozantné aj desivé, plus celkom slušné gore, aj keď trikovo chudobné, no krvička tiekla jedna radosť. Za to 1 hviezda, ale inak by som dal odpad. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový hororík, od ktorého som nečakal vôbec nič, ale celkom príjemne ma prekvapil. Skupinka teenagerov si to namieri do starej barabizne, v ktorej žije krvilačná, zmutovaná, upírska ženská s kovovými zubami a pazúrmi, ktoré by jej aj sám Freddy mohol závidieť. Takže vyvražďovačka, ktorú by som však definoval ako splatter s množstvom krvi vrátane vnútorností. Vraždy a gore na jednotku, podobne je to aj so stvárnením monštra, len škoda, že to nebolo nakrútené o niečo kvalitnejšie. Ale na lacný videofilm viac ako v pohode. ()

Reklama

Reklama