Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina vysokoškolských studentů se rozhodne, že uspořádat párty v bývalé chemické továrně je výborný nápad. Bohužel nemohli tušit, že jeden z bývalých dělníků se s jejím uzavřením nikdy nesmířil a rozhodl se na nich vybít svoji zlost a nenávist. (topr harley)

Recenzie (2)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Nízkorozpočtový hororík, od ktorého som nečakal vôbec nič, ale celkom príjemne ma prekvapil. Skupinka teenagerov si to namieri do starej barabizne, v ktorej žije krvilačná, zmutovaná, upírska ženská s kovovými zubami a pazúrmi, ktoré by jej aj sám Freddy mohol závidieť. Takže vyvražďovačka, ktorú by som však definoval ako splatter s množstvom krvi vrátane vnútorností. Vraždy a gore na jednotku, podobne je to aj so stvárnením monštra, len škoda, že to nebolo nakrútené o niečo kvalitnejšie. Ale na lacný videofilm viac ako v pohode. ()

vrch07256732 

všetky recenzie používateľa

Strašná stupidita. Prvá polovica filmu úplne o ničom - teenageri sa zliezli v chate a trepú chujoviny, potom nasleduje scenár teenageri trtkajú a vzápätí to niekoho rozsiape. Film som kukol na YouTube, tam je kopa podobných sračiek, stačilo to popreskakovať a pozrieť si len mordy - matroš tak na 20 minut. Oceňujem masku tej ženskej vrátane kovových pazúrov - na nízkorozpočťák impozantné aj desivé, plus celkom slušné gore, aj keď trikovo chudobné, no krvička tiekla jedna radosť. Za to 1 hviezda, ale inak by som dal odpad. ()

Reklama

Reklama