Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vo vysielaní televíznej šou sa objaví stará historická vojnová palica. Gibbs a Ducky v nej spoznajú vražedný predmet z dávno nevysvetliteľného prípadu vraždy mŕtveho námorníka. Námorník Finn mal rozbitú hlavu a v rane Ducky našiel klinec z vikingskej vojnovej palice. Vyšetrovatelia NCIS sa ihneď rozbehnú za majiteľkou predmetu ... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (4)

Zaujímavosti (2)

  • Na konci epizody stojí Gibbs (Mark Harmon) před otevřeným parníkem. Pod víkem je řada fotografií Elyse Knox, skutečné matky Marka Harmona. Jsou na ní dvě zajímavé skutečnosti. Svatební šaty si nechala ušít z hedvábného padáku, který v roce 1944 zachránil život jejímu budoucímu manželovi. Také se seznámila se svým manželem, Tomem Harmonem, ve studiích Paramount, když hrál ve filmu o svých fotbalových výkonech na vysoké škole. (Katka189)
  • Námorný poddôstojník Marvin Finn bol zavraždený v roku 2002. Podľa archívnej fotografie medzi jeho vojenské vyznamenania patrí aj Medaila za službu vo Vojne proti terorizmu (Global War on Terrorism Service Medal - označená na fotografii). Toto vyznamenanie však vzniklo a začalo sa udeľovať až v roku 2003. (koba)

Reklama

Reklama