Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Mallard nechá na Arlingtonskom cintoríne exhumovať telo veliteľa Brucea Robertsa. Nemá k tomu však predchádzajúci súhlas Gibbsa, čo sa mu spočiatku vôbec nepáči, ale Ducky mu dôvod promptne vysvetlí. Pred 12 rokmi bol členom tímu, ktorý vykonával pitvu Robertsa, vtedy určili dôvod smrti otravu alkoholom. Ale Ducky nedávno v jednom nekrológu uvidel informácie o úmrtí Robertsovho otca, ktorý zomrel na veľmi vzácnu genetickú poruchu pečene. Prišiel na to, že niekto mohol pomocou jedu navodiť smrteľnú intoxikáciu alkoholom a nemuselo sa na to nikdy prísť. Mohlo ísť o vraždu. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Když Palmer (Brian Dietzen) navštíví Gibbse (Mark Harmon) v jeho sklepě, má Gibbs dva velmi dlouhé kusy dřeva, na kterých pracuje. Záhadou je, jak se tak velké kusy dřeva mohly do sklepa vůbec dostat. (Katka189)
  • Na místě činu v Brooklynu ve státě New York jsou otevřené vstupní dveře a před nimi stojí dva policisté. Stěny na chodbě mají přesně stejnou barvu jako stěny v centrále NCIS v Navy Yardu. (Katka189)

Reklama

Reklama