Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja chlapci narazia v obilnom poli na strašiaka, z ktorého tečie krv. Keď mu dajú dole hlavu, zistia, že na kolíku visí ľudské telo. Mŕtvy je identifikovaný ako slobodník Lazada. Mal čistý register trestov a už šesť mesiacov bol zapojený do vládneho projektu, ktoré využíval deti pri strategickom vojenskom plánovaní. Šesť prichádzajúcich hovorov na mobil privedie detektívov k Eddiemu Castillovi, ktorý s Lazadom vyrastal a mal mu za zlé, že opustil gang. Podľa všetkého však má alibi. Medzitým Ziva s McGeeom objavili na zázname z bezpečnostnej kamery postavu v kapucni, ktorá z izby Lazadovej priateľky Angely zobrala jej dve koláže. Išlo o farebné geometrické výtvory, ktoré pripomínali čiarové kódy. Biometrický algoritmus pomôže Abby koláže dekódovať. Za jednou z nich sa skrýva báseň o smrti a druhá odhalí signálny systém vzťahujúci sa k operáciám námorníctva a na čiernom trhu má vysokú cenu. (TV Markíza)

(viac)

Galéria (5)

Zaujímavosti (4)

  • V epizodě zazní píseň „That Time of Year“ od kapely Sick Puppies. (Katka189)
  • V epizóde si zahral cameo rolu Ray Mabus, ktorý bol od mája 2009 ministrom amerického námorníctva. V epizóde hrá agenta NCIS. Na fotografii zľava: Ray Mabus (NCIS agent Ray), Mark Harmon (NCIS agent Gibbs) a Madeline Carroll (Angela Kelp). (koba)
  • Na konci epizody, když je tým u Duckyho (David McCallum) stolu na Den díkůvzdání, můžeme v pozadí slyšet píseň „The Four Seasons, Op. 8 Spring: I. Allegro“ od Antonia Vivaldiho. (Katka189)

Reklama

Reklama