Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Riaditeľ Vance požiada Gibbsa, aby so svojím tímom naplánovali tajnú operáciu na preverenie zabezpečenia vojenského zariadenia s vysoko citlivými materiálmi. Gibbs ale nezoznámi celý tím so svojím plánom. Všetci sú z toho prirodzene pohoršení. Zdá sa, akoby Gibbs nikomu neveril. V skutočnosti chce usvedčiť zradcu vo vlastných radoch. Gibbs totiž neverí, že agent Langer bol zradcom. Podozrieva Leeovú. Potrebuje ju len pristihnúť. Agentka sa prizná, že ju niekto vydiera a zadržiava jej dcéru. Gibbs sa preto rozhodne presvedčiť Leeovú, aby pracovala ako dvojitá agentka... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (1)

Galéria (6)

Zaujímavosti (2)

  • Na začátku, když se voják ptá Tonyho (Michael Weatherly): „Jaké je vaše oprávnění?“ Tony odpoví: „Asi jeden a půl stopy.“ To je ve skutečnosti výška herce Michaela Weatherlyho. (Katka189)
  • Když Tony, Ziva a McGee plánují vnik do „DOMINa“, je zde narážka na přepsání signálu z epizody Sledování (2008). Padne zde také narážka na vetřelce ukrytého v taxíku, jedná se o případ „Trojský kůň“ z epizody Trojský kůň (2007). (Karlosik_4)

Reklama

Reklama