Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Addison Terrill (C. Thomas Howell) patrí k najúspešnejším právnikom v okolí. Žije v šťastnom manželstve s krásnou Becky (Sean Young), s ktorou má 5- ročného syna Christophera (Quinn Lujan). Keď sa však jednej noci vracia unavený domov, nájde pred svojou vilou skupinu zvedavých novinárov. Vytuší, že sa stalo niečo strašné. Becky nájde pripútanú v spodnej bielizni na manželskej posteli... Vysvitne, že do ich domu sa niekto vlámal - ju chladnokrvne zavraždil a syna surovo zbil. Zúfalý Addison beží za Christopherom do nemocnice, kde leží s mnohými zraneniami. Addisona vzápätí vypočúva polícia. Tá sa totiž spočiatku domnieva, že právnikovi sa chcel pomstiť nejaký zločinec za to, že ho dostal za mreže. Neskôr však začne podozrievať samotného Addisona... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (6)

Mazmen 

všetky recenzie používateľa

Díval jsem se na to jen proto, že jsem byl v práci, byla noc a neměl jsem co dělat :-) Naladit šla jen Nova a Prima. Na Primě byla nějaká babka co věštila budoucnost či co, tak zbyla jen tahle ta béčkovka :-) Jinak bych se na to ale nedíval. Začatek byl hrozně nudný, ale pak se to jakž takž rozjelo. Konec docela ušel. ()

Reklama

kagemush 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem po letech zvědavý na tu Divu z Blade Runnera a z Duny ,Sean Young.A jestli jí to ještě nikdo neřek,tak já ji to teda řeknu: ,, Šón, fakt už toho a takhle nech. Tohle opravdu nemá cenu." ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama