Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

David Spade je dobrý spoluhráč a nahrávač, že by ale utáhl sám celej film, to asi ne. Což krásně ukazuje zrovna tenhle film, který dost zachraňují herci vedlejších rolí (tajemný Walken, rozkošná Daniel, nadržená Pressly a divná Arquette). Pár vtipů dobrých, některé nápady ujdou, dopředu to postrkuje můj oblíbený fekální humor... Takový přijatelný průměr. 2.5* ()

Tommassi3 

všetky recenzie používateľa

"Je to jen starej septik, lidi !!" ;) Souhlasím !! Špinavej Joe rozhodně není žádná atomovka, ale spíš filmovej septik po okraj plnej fekálního a buranskýho trapnohumoru, dělá ho ovšem dost zábavným a snadno koukatelným ta naopak ohromná spousta kvalitních hlášek a nápadů, ale i několik celkem povedených parodických parafrází pasáží slavných bijáků.. ()

Reklama

dobytek 

všetky recenzie používateľa

Hodně ubohá komedie, u který jsem se zasmál dohromady asi tak 3×. Spíš trapný, než vtipný. Část filmu, která měla parodovat Mlčení jehňátek pak byla tak trapná, že jsem měl chuť vypnout televizi. Navíc David Spade nepatří zrovna mezi moje oblíbený herce a tady byl vrcholně ubohej. No potěšila mě snad akorát účast mojí oblíbenkyně Jaime Pressly. ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komedie. Chlapík, kterému už jako dítěti zarostla paruka do lebky, to se jen tak nevidí, ale nyní se pohodlně posaďte a vyslechněte si příběh Joea Špindíry. Příběh, který neoplývá hromadou vtipných situací, ale zobrazuje nám, jak těžké může být hledání svých rodičů, kteří vás zapomněly v Grand Kaňonu. A že je to hledání plné nástrah, atomových septiků a metoritů:-), na to už se podívejte sami. :-) 60% ()

DanielW94cz 

všetky recenzie používateľa

Tento film jsem viděl poprvé v roce 2005,pak ještě asi 3 krát a zapomněl jsem na něj.Když jsem nedávno hledal nějakou dobrou komedii co jsem dlouho neviděl vzpomněl jsem si na tuhle super kravinu,a i po těch letech jsem se dobře bavil.Jasně,není to nic extra ale někdy taková hloupost dobře pobaví. Určitě by mohla tahle střelená komedie mít i o kolo 60% a ne jen 51%. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)
  • Film se nátáčel v Moab v Utahu, v Santa Claritě, v El Segundu, Carsonu, Los Angeles, v Santa Paule v Kalifornii a v Arrows v Arizoně. (rafix)

Reklama

Reklama