Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladík Joe Dirt (David Spade) pracuje ako upratovač v jednej rozhlasovej stanici a už na prvý pohľad je svojráznou osobnosťou, ktorá slúži ostatným ako terč výsmechu. Svoje zamestnanie však napriek tomu považuje za výhodné lebo môže prespávať v kotolni budovy. Jedného dňa mu jeho práca nečakane zmení život. Stačilo, aby svojím mopom zakopol a doslova vletel do štúdia, kde sa sarkasticky jedovatý moderátor Zander snažil zo všetkých síl nájsť recept na zastavenie klesajúceho záujmu o vysielanie rádia. Fred, povýšený producent rádia, považuje Joea za perfektný cieľ Zanderovej jedovatosti. Tentokrát sa však neplánované spestrenie programu vyvinie nečakaným smerom. Joe ignoruje Zanderove neskrývané opovrhovanie a začne rozprávať svoj životný príbeh od chvíle, kedy ho rodičia ako osemročného chlapca opustili na parkovisku v Grand Canyon. Joe podrobne opisuje svoj smutný a súčasne komický príbeh o tom, ako sa snažil postarať sám o seba, o svojom sne nájsť opäť svoju rodinu a tiež o ceste naprieč Amerikou, na ktorú ho jeho sen naviedol. Otupených poslucháčov Joeov príbeh zaujme a fascinovane počúvajú jeho rozprávanie plné prekážok, rán a neúspechu. Ale tie ho nedokázali zlomiť a on, so zvláštne nezničiteľným optimizmom, pokračuje vo svojom hľadaní stratenej rodiny a ceste za vlastným šťastím, v ktorom ho možno čaká Brandy, dievča jeho snov,  žijúce na malej vidieckej farme... (TV Dajto)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (153)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Mne to pripadalo ako za vlasy pritiahnutá komediálna verzia Forresta s nechutnými, oplzlými, otrepanými, no čuduj sa svete na pár miestach aj zábavnými hláškami. Popisu absurdnú cestu životom Joea, ktorý je totálny looser, scenár lacný ako deravé ponožky, no aj tak som sa nevedel od toho odtrhnúť a musel dopozerať dokonca. Proste na každého platí niečo iné. A Walken sa dá nahovoriť na každú somarinu. Ale to sa mi ráta. 60%. ()

fars 

všetky recenzie používateľa

No tak dobre, byla to sila a obcas byl humor dost fekalni, ale proboha to uz tady nema nikdo smysl pro humor? Ja se u toho dost pobavil. Mozna jsem uchylnej, ale smal jsem se skoro porad. Taky musim zvlast pochvalit vynikajici cesky dabing! Puvodne jsem chtel dat 4*, ale kdyz jsem zde videl tak nizke hodnoceni tak volim 5* + dva body do aktivity. David Spade byl skvely, pribeh zajimavy, herecke obsazeni pestre, rezie svizna, no proste do pohody... ()

Reklama

choze 

všetky recenzie používateľa

Mám slabost pro Davida Spadea ještě z časů kdy na kabelovce šikanoval Chrise Farleyho, protože takového hajzlíka, aby jste pohledali, ale Joe Dirt, kde si naopak zahrál onoho dementního Farleyovského dobráka je vážně bída a to přesto, že obsahuje oba vtipy, které podle mě dělají dobrou komedii - psa ukájejícího se o hrdinovu nohu a ránu do rozkroku... ()

LadyDevil 

všetky recenzie používateľa

Ze začátku musim podotknout, že po skouknutí tohoto fimu jsem si musela v hlavě uspořádat, co že to vlastně v pravém významu znamená slovíčko TRAGÉD. Často se totiž tak označuju, at už v souvislosti s trapasem, nedostatkem financí, atd...ale když film dojel ke konci, uvědomila jsem si, že oproti panu Špínovi jsem na tom skvěle! :-D Zajímavý, že někoho vůbec napadlo něco podobnýho natočit: příběh o setsakramentským smolaři, a že některý scénky jsou opravdu šťavnaté! Například tzv. meteorit..to je ten případ, kdy se člověk směje blábolu, ale baví ho to:-D Při tom všem si ale říká, že je to film se slabým námětem a laciným vyzněním.. ()

DonPedro 

všetky recenzie používateľa

David Spade je další výlupek ze Saturday Night Live, který si zřejmě myslí, že všechno co je trapné nebo nechutné musí být zároveň vtipné - a podle toho to taky vypadá. To, že Kid Rock kariéru ve filmu asi neudělá a že Christopher Walken je jako smrt a taky bere všechno většina lidí stejně tušila už dávno. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (4)

  • Postavu Robbyho stvárnila americká rocková ikona Kid Rock. (Lukoh)
  • Všechny scény Dennise Millera byly natočeny během jediného dne. (Cheeker)
  • Kabriolet "Hemi", který se ve filmu objevuje, je Plymouth GTX z roku 1967. (rafix)

Reklama

Reklama