Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film se skládá ze tří příběhů. První je, „Mladá krev“ a je o manželském páru upírů, kteří adoptují dítě a s hrůzou zjistí, že je to jiný druh monstra. Ve druhém příběhu „The Guardians“ dvojice lakomých vykradačů hrobů udělá hroznou chybu, když navštíví hřbitov Francise Abbeyho, aby trochu drancovali. Poslední příběh „Visions of Sugar-Plum“ se odehrává ve vánočním čase a odehrává se v domě navenek milující babičky, jejíž úsměv skrývá srdce chladnokrevného zabijáka. (JasonCZ)

(viac)

Recenzie (3)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Hororová antológia zložená z troch poviedok, ktoré nám "vyrozpráva" kostlivec, takže je to niečo v štýle Poviedok zo záhrobia. V prvom príbehu máme upírsky párik, ktorý sa rozhodne adoptovať si dieťa. Nezaujalo, predvídateľné od začiatku do konca. Potom tu máme vykrádačov hrobov, ktorí však na svoj koníček doplatia. Čakal som, že z toho bude zombie hororík, ale žiaľ, neuhádol som. Žiaľ preto, lebo zombíci by ma potešili viac ako to, čo prišlo na záver. Čiže prvé dve poviedky pohroma. Ale potom príde posledná, a to je pecka! Detičky prídu na Vianoce na návštevu k svojej starej mame, ktorá je pekne padnutá na hlavu. Pri tomto príbehu som sa takmer zadusil od smiechu a úplne som zabudol na tie predchádzajúce blbosti. Predstavte si urehotanú babičku, ktorá sa na invalidnom vozíku preháňa po dome v obleku Santa Clausa, s cedidlom na hlave, a strieľa po deťoch brokovnicou, pričom do toho ešte pustili vianočné koledy. No extrém, keby z tejto poviedky vznikla celovečerná hororová komédia, tak by to bol možno hit storočia. Ako celok je to priemer. ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Ono tú 80's atmošku má, no crypto poviedky sa napočali pár rokov pred, takže originálnosť týmto stráca. Prišlo mi to skôr, ako exhumácia už použitého materiálu. Poviedky sú ruka v ruce priemer, affšak prižmúrenú 3ku si to myslím zaslouží. ()

midget 

všetky recenzie používateľa

První dvě povídky jsou nepřiznané adaptace komiksových Příběhů z krytpy, které vypadají jako úmorné studiové televizní inscenace. Třetí povídka je ovšem geniální vánoční story s vraždící babičkou na vozíku a WTF supernaturální pointou. ()

Reklama

Reklama