Reklama

Reklama

Sám doma 2: Stratený v New Yorku

  • Česko Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračovanie mimoriadne úspešnej komédie o stretnutí malého Kevina McCalistera s dvojicou neodbytných lupičov... Sú tu znova Vianoce a rodina McCallisterovcov sa chystá odcestovať na vianočné prázdniny. Kevina síce tentoraz nezabudnú doma, ale vďaka zmätku na letisku chlapec nastúpi omylom do iného lietadla mieriaceho do New Yorku. Pohotový chlapec však nestratí nervy, ubytuje sa v drahom hoteli a dômyselne využíva otcovu kreditnú kartu. A ako áno, ako nie, do New Yorku pricestujú aj Kevinovi starí známi - zlodeji na úteku Harry a Marv. Je jasné, že ich cesty sa rýchlo skrížia, a keďže lupiči chcú ukradnúť tržbu z najväčšieho hračkárstva, Kevin sa rozhodne im to prekaziť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (728)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Když vidím Sám doma jedničku a dvojku, tak to většinou znamená, že jsou Vánoce. Vánoce jsou zase svátky klidu a pohody. Jenže tyhle Vánoce je proložel v peřinách a horečce a za každou příjemnou komedii jsem byl hrozně rád. Když se pak v televizi objevil tenhle film, měl jsem nesmírnou radost, protože jsem se u něj vždycky příjemně pobavil a trošičku mi zlepšil náladu a připomněl ducha Vánoc. Jasný, dvojka je podstatou naprosto totožná jako jednička, ale hrozně hezky se na to kouká. Herci jsou super a samotná atmosféra je nádherně vánoční, i když ve filmu není příliš sněhu. Pořád je alespoň se na co těšit... ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Za "fackujúcu" blondínu a zopár ďalších perál (napr. tehly) by som dala aj 4*, ale za prílišnú snahu o dojatie a morálne ponaučenie nemôžem. Holubia žena je síce pekný symbol, ale tlačí do úzadia prefíkanú zlomyseľnosť, ktorá bola (aj popri ponaučeniach) taká výrazná v jednotke. K správnej dávke vianočného dojatia by mi úplne stačil ujo z hračkového obchodu a deti v nemocnici. Ani malý Culkin už nie je pri vrieskaní taký dôveryhodný. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack John Williams: 1. All Alone on Christmas ,2. A Holly Jolly Christmas ,3. Somewhere in My Memory ,4. My Christmas Tree ,5. Sleigh Ride ,6. Silver Bells ,7. Merry Christmas, Merry Christmas ,8. Jingle Bell Rock ,9. Cool Jerk [Christmas Mix] ,10. It's Beginning to Look a Lot Like Christmas ,11. Christmas Star ,12. O Come All Ye Faithful , ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

To nieje až tak dôležité, že to je ako "cez kopirák" a je mi aj jedno, kde sa to odohráva. Samozrejme, to kúzlo jedničky je preč, ale je to komédia a tiež to je stále sranda. Máme tu zase pasce a Harryho s Marvom, čo nám zábavu zaručuje. Bez holubej dámy by som sa asi obišiel a rozhovore v útrobách divadla jak by smäd, ale zase na druhú stranu, bez nej by som sa na konci nechytal za brucho, keď Marv (vynikajúci slovenský dabing) reve na Harryho aby tú mrchu zabil. Tiež je už celkom pekná nostalgia, keď vo filme vidíme Svetové Obchodné Centrum. Škoda že my, čo sme tam neboli tú chybu už nemôžeme nikdy napraviť. ()

Segrestor 

všetky recenzie používateľa

Přestože film jede podle stejného scénáře, je to pořád po čertech zábavná jízda na téma mučení lebky zvané autogen-tér-peří-hřebíky. Hlavně tedy za zmínku stojí ta část, kdy se lupiči snaží zabít toho spratka. Je až s podivem, že tvůrci udělali "dvojku" úplně stejnou, jen změnili město a Kevinovy "pasti" jen mírně inovovali. Kýč zachován, sranda taky. Ale ta za to stojí. ()

Galéria (83)

Zaujímavosti (49)

  • Harry (Joe Pesci) a Marv (Daniel Stern) chtějí po Kevinovi (Macaulay Culkin) fotoaparát, protože je vyfotografoval při krádeži. Ten by jim však byl k ničemu, protože jde o instantní fotoaparát, který rovnou vytváří samovyvolávané fotky. (Diego75)
  • Velké hračkářství Duncanova truhlice hraček (Duncan's Toy Chest) je pojmenováno po producentovi filmu Duncanu Hendersonovi. (Rafik)
  • Telefonní operátorka hotelu Plaza, která přijme rezervaci od Kevina (Macaulay Culkin) z nahrávky, na které předstírá svého otce, si zahrála manželka režiséra Chrise Columbuse, Monica Devereux. Číslo, které Kevin vytáčí, je skutečné číslo hotelu Plaza. (10milda)

Reklama

Reklama