Reklama

Reklama

The Idolm@ster: Cinderella Girls

(seriál)
  • Japonsko アイドルマスター シンデレラガールズ (viac)
Trailer
Animovaný / Dráma / Hudobný / Komédia
Japonsko, (2015–2016), 10 h 24 min (Minutáž: 24 min)

Kamera:

Júja Sakuma

Hrajú:

Azumi Waki, Rei Macuzaki, Marie Mijake, Rjóko Širaiši, Nanami Jamašita, Eriko Macui, Maaja Učida, Jó Taiči, Nacumi Takamori, Asaka Imai, Šino Šimodži (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(26)

Recenzie používateľa Echelon1 k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2015) (S01) 

Hudobná komediálna dráma o dievčatách, snažiacich sa stať speváčkami? Ešte pred týmto by som niekoho, kto povie, že sa mi takýto námet bude páčiť, poslal do blázinca. A hľa. Ono to bola nakoniec zábavná a príjemná záležitosť so správnou naivitou. Dievčatá samozrejme roztomilé a je tu dokonca aj polovičná ruska, ktorý má fakt príjemnú japončinu s prízvukom + šéf (producent) akého by chcel mať každý na svete. Všetky hovorili, že chcú vyčariť ľuďom na tvári úsmev a radosť. Podarilo sa. Vždy keď som mal chuť na niečo optimistické, pustil som si ďalší diel. S chuťou idem na druhú sériu. ()

Season 2 (2015) (S02) 

Vážnejšie než prvá séria (paradoxne tam nechýba v žánre dráma, tu áno), pár krát cítiť, že trochu varí z vody, ale inak nie je moc čo vytknúť, keďže ďaleko hlbšie sa zaoberá psychológiou postáv vzhľadom na to, že tu sa im stavajú do cesty značné prekážky. Opäť najlepšie v tomto prípade je na tom vzťah ústrednej trojice, ktorý sa hodne skomplikuje a cítite, že aj skrz stále optimistickejší prístup seriálu, sa celý sen vybudovaný v prvej sérii rozpadá. Krásne 4*. ()

Reklama

Reklama