Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Typická šablóna, ktorá bola ešte ako "bonus" zabalená vo vianočnom balení, a jedinou výnimkou zo štandardov bola tá lesbická láska. Pred pár rokmi by to možno bolo "waw", ale teraz je to už tiež tak trochu otrepané. Ako oddychovka to bolo fajn, avšak to klišé by sa dalo skutočne krájať. Herečky sympatické, dialógy priemerné, prostredie Vianoc čarovné, ... ale celkový dojem je fakt max. na 2* ()

Eventyrer 

všetky recenzie používateľa

Áno, áno, viem viem viem. Hallmark vianočný film. Tiež som od toho nič nečakala. To čo som však dostala ma naozaj milo prekvapilo. To, čo sa mi ale najviac páčilo bola normalizácia homosexuality.  Homofóbovy sa film určite páčiť nebude, ale to nikoho netrápi.  Herecky si to neviem vynachváliť. Žrala som im všetky emócie napriek tomu, že to je len tv film a povedzme si úprimne, Hallmark robí len podpriemerné veci, na ktoré sa pozerám len ako spoluobčan obývačky a nemám na výber, ale tento počin bol jeden z mála vydarených kusov, ktoré (a v to dúfam) uvidím aj na obrazovkách slovenských televízii. ()

Domineus 

všetky recenzie používateľa

Hallmark Countdown to Christmas 2023 - #31 - Posledný film tohtoročného predvianočného maratónu nič prekvapivé nepriniesol. Teda okrem toho, že oproti klasike to tentokrát nebolo o mužovi a žene, ale o dvoch ženách. Humberly González (nar. 1992, Venezuela) je veľká sympaťáčka, no dokopy sa k sebe až tak nehodili. Ani to by mi ale ani nevadilo až tak, ako že to bola dejovo opäť dosť nuda. Neviem či to bolo tým, že už som bol tak presýtený, alebo sa im ten záver jednoducho nepodaril. 25% ()

Reklama

Reklama