Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Keď sa na palube Medzinárodnej vesmírnej stanice stane smrteľná nehoda, osamelá astronautka sa hrdinsky vydá na cestu späť na Zem, aby zistila, že kľúčové časti jej života, vrátane jej malej dcéry, sa zmenili. (Apple TV+)

Recenzie používateľa MiMax k tomuto seriálu (3)

Ranený anjel (2024) (E01) 

Vesmírne scény super. Noomi Rapace skvelá, ako vždy. Zaujímavá zápletka. Dostatok realistickej akcie a aj celkom dobre mysteriózne sci-fi napätie. ()

Cez zrkadlo (2024) (E07) 

Výborné stupňovanie príbehu. V tejto epizóde príbeh postupne začína dávať zmysel a stále pevne drží diváka v napätí a priam vyžaduje jeho pozornosť. Netradičný no zaujímavý nápad s chatou, skriňou zrkadlom a magnetofón, ako komunikátor pre prepojené  paralelne svety. A samozrejme skvelá Noomi... ()

Tieto kúsky si ukladám proti svojej skaze (2024) (E08) 

Musím priznať, že záver v hlavnej linke príbehu je trochu sklamaním. Asi som mal väčšie očakávania nakoľko samotný dej príbehu evokoval hlbší zmysel a tým pádom aj vyššie očakávania samotného finále. Napriek tomu by sa ale dalo povedať, že sa autorom seriálu podarilo príbeh v celku rozumne uzavrieť, dokonca  tak, že nemusia pokračovať ďalšou sériou čo je v dnešnej dobe zriedkavé, ale chvályhodné. Napriek tomu si ale nechali aj zadné vrátka v vedľajších linkách, aby mohli v príbehu pokračovať. ()

Reklama

Reklama