Reklama

Reklama

UFC 296: Edwards vs. Covington

(relácia)
  • USA UFC 296
Športový
USA, 2023

UFC 296: Edwards vs. Covington bol turnaj zmiešaných bojových umení z organizácie Ultimate Fighting Championship, ktorý sa uskutoční 16. decembra 2023 v T-Mobile Arena v Paradise, Nevada, ktorá je súčasťou Las Vegas Metropolitan Area v USA. (nessbeal)

Recenzie (3)

bobstock 

všetky recenzie používateľa

Krom nevydařeného zápasu pana ´´Ameriky´´ Covingtona, který toho bohužel nakecal víc před zápasem a mdlého Budaye, který se snad zapřísáhl, že Gazievovi nedá ani pohlavek, se podařilo úplně vše. Nařachaná karta s mnoha krásnými ukončeními. Vyzdvihnu Codyho ulehčený návrat, legendární štípaná Aldana - Rosa, Emmetův brutální hák z pravé, kdy jsem měl skutečně strach o Mitchella jestli bude ještě chodit (no takový strach jsem zas neměl, vzhledem k tomu, že je to propagátor placatozemců, tak se mu už vlastně nic horšího nemůže stát) a trpělivé doručení škrcení dosud neporaženého Shavkata Rakhmonova (18-0). ()

nessbeal 

všetky recenzie používateľa

Zase isli poniektori bomby. Najma ti, od ktorych som to vobec necakal. Baddy ukazal asi najhorsi vykon v kariere aka jedno velke nic s 7 signifikantnymi udermi. Ariane ma prekvapila tym aka bola ostra jak britva miestami a porazila moju favoritku Casey. Josh Emmet to ani nekomentujem take KO ze Brycea totalne rozklepalo. Dnes som uhadol iba 6 z 12 zapasov. Prave ale z hlavnej karty 4 z 5... Shavkat stale neporazeny a stupa k titulu. Plus 2x aaaaand still champs. ()

ActionMike 

všetky recenzie používateľa

Co to pro boha bylo ?? Leon Scott je vždycky nuda ale, že Colby bude jenom stát a koukat po těch všech kecách, velkej propadák. Wonderboy snad ani nechtěl vyhrát, Tony musí skončit vypadá na 150 let, Emmett zabil Mitchella a No Love je zpátky parádním KO. ()

Reklama

Reklama