Reklama

Reklama

VOD (1)

Nick Wild, bezpečnostný poradca v Las Vegas, si zakladá na svojej profesionálnej spoľahlivosti, vnútornej rovnováhe a schopnosti vyriešiť každú situáciu. Zároveň je však závislý od hazardných hier a v blackjacku vždy prehráva. Šťastie nie je na jeho strane ani v súkromnom biznise. Mladého klienta Cyrusa učí, ako sa zbaviť strachu a prekonávať krízové situácie, bývalá priateľka Holly po požiada, aby potrestal muža, ktorý ju znásilnil a zbil takmer na smrť. Nick vykoná pomstu, ale rozzúri vplyvných gangstrov s dobrými konexiami. Násilník je totiž synom mocného šéfa miestnej mafie. Na úteku pred podsvetím a vymáhačmi dlhov ho čaká posledný súboj. Bude to jeho najvyššia hazardná hra, tentoraz so stávkou na vlastný život. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (220)

Rakosnicek77 

všetky recenzie používateľa

Jasona Stathema mám rád a proto každý jeho nový film s radostí slupnu jako malinu :-) Ani tentokrát jsem nebyl zklamaný a podle očekávání jsem dostal přesně to co jsem chtěl. Je to klasický akčňák, kterých už Jason natočil mnoho, přesto je každý trošičku jiný a ani tenhle není vyjímkou. Rozhodně byla dokonalá závěrečná scéna, kdy mu už došla trpělivost, se všemi těmi hnusáky co po něm šli a jednou provždy to vše vyřešil! :-) Určitě jsem nebyl zklamaný, mohu jen doporučit! ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Wild card ponúka slušný príbeh s tvrdým chlapíkom Jasonom Stathamom, ako babrákom v hlavnej úlohe záporáka. Film hlavne hrá na vynikajúce monológy hlavného predstaviteľa už spomínaného Stathama, pretože tie hlášky sú naozaj perfektné. Čo však zadrháva sú miestami hluché miesta v scenári, ktorý chcelo ešte trošku doladiť. Na to, že sa tu jedná o Stathama, tak má film veľmi málo akčných scén, skoro, akoby ho tvorcovia šetrili. Bitiek je tu fakt veľmi málo, ale keď už nejaká je, tak krvou sa nešetrí a lietajú rany sem a tam. Čo mi ďalej vadilo je miestami neprehľadná kamera pri bojových scénach a ešte ku všetkému to hrozné spomaľovanie záberov mi to všetko len znepríjemňovalo. Inak ľahký nadpriemer. ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Simon West zamrzl v devadesátejch letech a od Con Air nenatočil jedinej dobrej film, až do teď.Wild Card je typický béčko na jedno podívání, kde se tupým a nezáživným scénářem prokope výtečný Statham ke třem hvězdám.Děj vám nic neřekne, hudba je příšerná a jediný, co stojí za zmínku jsou tři naprosto úžasný bitky a herecký výkony pár vedlejších Hollywoodských herců, ve finále to nějak s podivem funguje.Těžko říct co je s Westem, jako by Tarantino natočil Pulp Fiction a pak věci jako Mermantula vs. Obří Krakatice.55%. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Statham jako bodyguard/gambler s tajemnou, ale nepochybně drsnou minulostí, který se v Las Vegas dostane do křížku s mafií. Zní to jako typická stathamovka, až na to, že Stathamova postava se akci dlouho důsledně vyhýbá a místo toho se potuluje po Vegas, baví se s jinými postavami a karbaní. A i když tomu chybí výraznější dějový i vizuální tah na branku, díky ne úplně předvídatelnému scénáři, efektní kameře a zachmuřenému Stathamovi se na to kouká docela příjemně. A v druhé polovině dostaneme i dvě efektní stathamovské bitky. ()

PauloZ 

všetky recenzie používateľa

Jason rules! Nakopávačka zadků s trouchou zdrásaných a životem strhaných Jasonovích pohledů a věru zábavným 20 minutovím Black Jackem. To celé zabalené do atmosféry luxusem nasáklého, ale v základech prohnilého Las Vegas. Bavil jsem se po chuti. Ruční fajtíky jsou opět pěkné pomazleníčko, i když je jich poskromnu, ale zato s parádním drajvem. I tu psychiku jsem ochotný Jasonovi s klidným srdcem uvěřit a Milo jako záporák je velmi dobrý. PS: Je to akčnák s Džejsnem, takže hloubku nečekejte ani přes tu snahu tvůrců. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (8)

  • Natáčalo sa v New Orleans, Nevade a na francúzskej Korzike. (Hudakfilms)
  • Původní název filmu byl Heat, později byl ale snímek přejmenován na Wild Card. (Domin1359)

Súvisiace novinky

Statham předává kurýrskou štafetu

Statham předává kurýrskou štafetu

11.02.2014

Kurýr dodnes patří mezi nejznámější filmy Jasona Stathama. Neohrožený řidič Frank Martin to dotáhl na tři celovečeráky, předloni se pak přesunul i na malou obrazovku, kde si ho zahrál Chris Vance.… (viac)

Reklama

Reklama