Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Tenhle novopečený námořní kapitán je trouba a trdlo, takže když ho najmou, aby velel luxusní výletní lodi, pašeráci v podpalubí si mnou ruce. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (7)

Netradiční plavební společnost (2023) (E01) 

Animácia ujde, obsah už menej, humorných scén pomenej, snaha byť nasilu vtipný, najlepšou scénou je asi oslava Tannerových 33 a 1/2 narodenín a jeho hláška pred deťmi že na výlet ich zobral lebo chce prekotiť ich mamu a to že má po 6 pivách opicu...po 6 pivách 🤣🤣 ()

Křest krví (2023) (E02) 

Za tie Rolexky hviezdička navyše, ale po tej Jonathanovej predčasnej ejakulácii to bolo skoro na 1*....tá liberálna trauma keď Ti dá iba nafukovacia panna z Aliexpressu a túto traumu pcháš do svojho každého veľdiela 🤣 ()

Lidská zoo (2023) (E03) 

Jonathan Fall v príbehu zbytočný, ale ľudská ZOO a Ride of The Valkyries to potiahli takmer na 4*. ()

Lék na erekci (2023) (E04) 

Liberálny rasisti z Netflixu pochopiteľne ako zákazníkov s poruchou erekcie označili iba belochov...tieto rasistické prasatá sú trápnejšie ako Hitler s Mussollinim dohromady. ()

Je suis Tanner (2023) (E05) 

Po miernom zlepšení slabšia epizóda, ani linka s albínmi ani tá so starším Tannerom neboli príliš vtipné, v podstate úvodná debata "vzdelaných" afroameričanov a následný pád páčidla boli najlepším momentom polhodinovej epizódy. ()

Hlavně si zachovat tvář! (2023) (E06) 

Biely muž sa pociká, svlalnatá sebavedomá žena svojim 11 kilometrovým klitorisom zbije iného bieleho muža a alfasamica s 8 a pol kilometrovým klitorisom opustí bieleho muža-policajta a spomenie že Charlie Manson bol iba úbohý MUŹ...úbohé ženy. ktoré budú očakávať pomoc s kufrom pri vystupovaní z vlaku a do dvoch rokov im každý muž oserie ich klitoris :-D :-D. Opäť trápna epizóda s minimom humoru. ()

Sladkých šestnáct (2023) (E08) 

Ruský oligarcha...tým liberálnym kockotom z toho Ruska už v tých vykradnutých lebkách dobre mece... ()

Reklama

Reklama