Reklama

Reklama

Un prince

  • USA A Prince
Trailer

Obsahy(1)

Pierre-Joseph (Antoine Pirotte a Pierre Creton) je mladý muž, ktorý sa zamestná ako záhradnícky učeň pod vedením Adriena (Pierre Barray) a Alberta (Vincent Barré). Títo traja sa stanú skupinovými milencami, čo vedie k originálnemu spojeniu vedy, sexu a meditácie. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

petrsv 

všetky recenzie používateľa

Nu, věru zajímavá trojka. Trochu jiný film, divák by měl být určitě open-mind. Milovníci květeny si jistě přijdou na své, mne to moc nezaujalo. ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (7)

  • Na uvedení v Cannes moderátorka Pierra Cretona označila za „jedného z najväčších svetových cinastských roľníkov“. (Arsenal83)
  • Pierre Creton, ktorý v minulosti vytvoril predovšetkým dokufikčné filmy, v ktorých sa miešali dokumentárne a fiktívne aspekty, opísal film ako prvý, keď sa „naladil na úplne fiktívny hlas“. (Arsenal83)
  • Screen Daily napísal, že ide o: „...určite jeden z najdesivejších nezaraditeľných filmov, ktoré sa kedy premietali v Director's Fortnight v Cannes, ktorý nehrá na istotu. A Prince je bizarný príbeh o záhradníctve a gay sexe v Normandii. S obsadením prevažne neprofesionálnych hercov ide o najnovšie dielo poľnohospodárskeho robotníka a outsiderského umelca Pierra Cretona." (Arsenal83)

Reklama

Reklama