Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Kultova detektivka - noir. namakane kulisy, a dialogy, ach tie dialogy- tak kvalitne rozhovory sa malokedy najdu vo filme. Reziser William castle sa ukazal ako talentovany reziser, o tom potom    : 89 % ()

vitekpe 

všetky recenzie používateľa

Ja si myslim, ze noir ma mit detektiva a FF, kteri odpovidaji zanrovemu standardu. Tady je za detektiva zovialni, bohorovny tlustoch milujici jidlo a za FF takova nevyrazna osoba, ze ani nevim, ze tam byla. Tohle mi nesedlo. Sry. ()

Reklama

Topco 

všetky recenzie používateľa

William Castle podľa Dashiella Hammetta. Medzi noiristami sa hovorí, že priemerný noir = stále dobrý noir. FAT MAN je lepší priemer, avšak s mnohými ozvláštneniami. Flashbacky sú zaujímavé, dynamizujú príbeh (dočkáme sa aj flashbacku vo flashbacku). Na vyššom hodnotení pridáva „žáner“ spestrujúca postava súkromného detektíva - tlouštíka a amatérskeho kuchára (a tanečníka) a finále v cirkuse (prostredie ktoré noiru prekvapivo sedí, len si spomeňte na scény z Nightmare Alley). ()

liquido26 

všetky recenzie používateľa

Fat Man je detektiv, který neustále vaří, jí a hodnotí jídlo. Přitom si občas vyšetří čas na nějaký ten zločin. Celkem zajímavá a zábavná postava. Nebylo to špatné, ale příběhově mi tam něco chybělo. 3,5 ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama