Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (134)

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

Lord.Jim 

všetky recenzie používateľa

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

Reklama

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Ty vole. to snáď ešte nezažil. Tak ultimátna blbosť. Tak strašná blbosť. Dve hviezdičky za to, že ma svojou D.E.B.ilnosťou niekedy doslova zrážalo na kolená. Už mi tam chýbal iba David Hasselohoff v úlohe nadrsnejšie a najpríťaťlivejšieho chlapa planéty. Dialógy by niekedy kvalitou zatienilo aj HC porno. Proste hrozné. Naivné, lacné trápne úbohé primitívne nepochopiteľné. Očakával som super extra blbosť.Napriek tomu som bol prekvapený. Jediná záchrana je, že som bavil. Áno priznám sa film ma nenudil. Ale tvorcovia by zaslúžili povraz. ()

DJ Rocco iNc 

všetky recenzie používateľa

Ooo, aké dojemné. Akčná ,,Lesbo Love Story", ktorá prekoná aj slávnych Charlieho anjelikov. To, ako ,,agentky" visia na hojdačkách vo vzduchu a ďalekohľadom sledujú najnebezpečnejšiu a najhľadanejšiu kriminálničku, ktorá má rande s ruskou zabijackou devočkou je naozaj trápnosť najvyššieho zrna. A čo ma naozaj zaráža je to, ako sa Devon Aoki takto znížila pod svojou úroveň so svojím talentom. Nebojácna a krvavá killer lady z kultového Cin City v tomto lacnom braku úplne zaniká, takisto, ako aj nebohá, svalnatá legenda Michael Clarke Duncan. Jediné, čo ma na tomto filme zaujalo je to, že si to tam lesbičky rozdávali. Inak je to beznádejný prípad. ()

choze 

všetky recenzie používateľa

Jak já bych chtěl točit filmy pro bravácké puberťačky! Žádná blbost pro ně není moc blbá a žádná trapnost moc trapná. Slepice, pardon postavy jsou charakterizovány nikdy neodkládanou cigaretou nebo věčně otevřenými ústy a ve školních uniformách a na vysokých podpatcích štěbetajíce cupitají s obrovskými kanóny komiksově nadsazeným a zhusta nelogickým dějem. Mohla to být velká prdel, jenže režisérka má daleko do Roberta Rodrigueze i do McG a pokud jste viděli SPY KIDS a CHARLIEHO ANDÍLKY 2, nemá vám kromě pár popových hitů a koček Jordany Brewster a Devon Aoki absolutně co nabídnout. Tedy pokud vám není dvanáct a nemáte nad postelí plakát Orliho Blooma. Hlavně nečekejte nějakou akci, vtip nebo erotiku (jen dva nebo tři lesbické polibky). Jinak MiDe, ve svém zbytečně obšírném obsahu jsi pominul dost zásadní věc a sice co jsou vlastně zač ty agentky D.E.B.S, což je, nezlob se na mě, to nejzajímavější na celém filmu. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama