Reklama

Reklama

V zámockom parku sa stala vražda. Cyrila, ktorý sa len nedávno oženil so starnúcou majiteľkou honosného sídla, niekto počas jeho pravidelného cvičenia na čerstvom vzduchu zabil úderom golfovej palice. Vyšetrovaním prípadu je poverená Maud Arthuis, mladá vdova vo vysokom štádiu tehotenstva, ktorej manžel len nedávno zomrel na mozgovú príhodu. Neočakávanú pomoc získava od Luciena Labeguerriho, súkromného detektíva, ktorého si najala dcéra majiteľky zámku, aby dokázala svoje podozrenie, že jej mamu si o niekoľko desiatky rokov mladší Cyril zobral iba pre peniaze. Bola to však aj príčina jeho smrti? (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

mac000 

všetky recenzie používateľa

Sympatičtí hlavní hrdinové, dobrý (ne příliš složitý) příběh spojený s minulostí - toto spojení ovšem vyjde najevo až v samotném závěru a umožní překvapení co do osoby pachatele... ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Zřejmě poslední Stíny: a nejlepší co se týče českého dabingu.Tentokrát poklona!Hudba nepřeřvávala mluvené slovo.Přesně dosazené české hlasy Francouzům.Srozumitelné.Fakt kvalitka.Scénář tentokrát na hraně mezi krimi a červenou knihovnou.Herečka Pester a její kolega byli sympatičtí.Ale dobré.Sedlo mi to ke kafi a sklence červeného.Tentokrát óbr spokojenost! ()

Reklama

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

Toto je super detektivka pro poklidné nedělní promítání filmů v domově seniorů. A to nemyslím nijak zle. Je to natočené v pomalém tempu, milé dialogy (kromě jedné vedlejší postavy, která se tam mihne na pár minut). Hlavní vyšetřovatelé lidští, ona těhotná, on velmi ohleduplný, ona vdova, on žije s matkou s demencí. No celé je to takové až pohádkově inscenované. Jako pro mě kulisa na pozadí a občas jsem se tou naivitou až bavila, ale cílovku, které se to bude líbit si to najde. Prostě mírumilovná a laskavá kriminálka. ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama