Reklama

Reklama

Epizódy(10)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (5)

Všímavá chůva (2023) 

Od tretieho dielu, ked uz bolo jasne, ze nacrtnute "mysticno" prekryje hlupa teen-drama s dospelymi ako v telenovele, to trebalo utnut, inak clovek len mrha casom. Kedze, zial, zvedavost so zapletkou zvitazila, cez rychloposuv som to binge-watchol do 3och hodin. Varovanie pre ostatnych, vo vysledku vam to nestoji za to, cumet a hlavne pocuvat tie stupidity.  Hviezda za namet a pribehovu cast. Herectvo a spracovanie scenaru je suce do odpadu. Mladsi divaci a hlavne divacky sa vsak mozno predsalen pobavia, vy ostatni...boli ste varovani. :) ()

Hen in the Fox House (2023) (E01) 

"Clever heist" premisy vo filmoch sme tu uz mali x-krat a takmer bez vynimky job mala odmakat "prefikana" kocka. Zatial ma zaujali iba divni najomnici sidla Greybournov. Trochu Deja Vu na, o dost kvalitnejsi, Archiv 81. Tam vsak aspon fungovala atmosfera. Toto posobi dost amatersky. Herecky je to taktiez dost bieda. Najzabavnejsi charakter bola pre mna prachata postarsia samotarka, co nasu mrsku prekukla. Naviac, chlapec mal byt utiahnuty, mali s nim byt problemy v tomto smere, ale tu ma po par hodinach takmer citovu naviazanost na svoju "nanny"? :) Hudba v zavere hoci moderneho stylu teen-dram kompletne zlikvidovala zaverecny aky-taky "mystery-dojem". "Aura" okolo damy v zelenom, Jocelyn, bola zjavna uz pri jej prvom vystupe. Dost oflaknuty otvarak, ale dam tomu este sancu. ()

Hide and Seek (2023) (E02) 

Vyklula sa z toho takmer teenagerska emo-drama, co posobi mimoriadne otravne. Naviac, mystery linia, ktora by mala byt najvacsim tahakom serialu, je celkom uspesne zadupavana. Ci to ma vzkriesit ducharina netusim, ale co som zatial vypozoroval, moc tomu neverim. Pan reziser, Reiner, ma na konte takmer bez vynimky TV-filmy a je to citit. Slabota. ()

Stairway to Eleven (2023) (E05) 

Poklada niekto po 5tich epizodach zobrazovaneho "vztahu"/ symbiozy / vzajomneho vyuzivania / prilezitostneho sexu vztah "intriganky" a "vysetrovatela" ako uveritelny?  Napriek tomu, ze len z miernej zvedavosti davam posledne epizody len s rychlposuvom, pride mi to ako z mexickej telenovely. ()

Spellbound (2023) (E08) 

Prva, ako-tak pozeratelna a scenaristicky uchopitelna cast. Hlavne vdaka tomu, ze sa konecne vyznamne posunul pribeh, vdaka obrazom z minulosti a vyznamne klesla miera stupidnych "teen-dram", hoci opatrovatelky si dospele zeny, ze?  :D Napriek tomu strasne tazkopadne a chabe. Ducharska linia po prvej epizode nefunguje uz vobec. Rychloposuv vsak vyrazne setri cas. :) Tot dan za divacku zvedavost z uvodu. ()

Reklama

Reklama