Reklama

Reklama

Barbara Woodová: Čas snov

(TV film)
  • Slovensko Nádherný čas (viac)

Obsahy(1)

Joanna prichádza do divokej krajiny Queenslandu, kde zdedila po svojej matke pôdu. Medzi ľuďmi však kolujú rôzne reči. Predsa len, je koniec devätnásteho storočia a ľudia verili rôznym povedačkám. A tá pôda je údajne prekliata, ak keď vlastne nikto nevie, kde sa to počarované úzenmie nachádza. Ale možno Joanna stretla toho pravého. Eric je farmár a pestuje cukrovú trstinu a práve na stanici čaká na malého synovca, o ktorého sa musí po smrti jeho matky postarať. Vystrašený chlapec je ťažký oriešok a Joanna sa ponúkne, že sa chlapca ujme. Za odmenu jej Eric pomôže nájsť tajuplné dedičstvo. Eric je však zasnúbený s Pauline... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (3)

allegria odpad!

všetky recenzie používateľa

Probůh, to tedy byla slátanina, snad s dobrým úmyslem rádoby kladného vztahu k australským domorodcům a tradicím...? Herečka v hlavní roli se tváří stejně od začátku do konce, ve všech vypjatých situacích, tragédiích, šťastných chvilkách, prostě gumová maska. A kdo ji asi cestou v pustině napájel, krmil, dělal mejkap, česal složité účesy jak z kadeřnických soutěží, kdo jí pral krajkové šaty bez jediného kazu, když šla sama několik dnů (či týdnů?), zažila požár, bouřky, potom vedro a prach, spala na zemi..., přesto se jí nepodařilo v té samotě nejen umazat, ale ani pomačkat si skvostnou róbu. A stále se tvářila jak modelka na molu. Málokdy se při negativním hodnocení filmu tolik rozpovídám, ale takhle mizerné zpracování dramatického příběhu jsem snad za celý svůj dlouhý život ještě neviděla. ()

lioncel

všetky recenzie používateľa

... matičko moje drahá .. cos mi to půjčila ….. poctivě, s prstem neustále na tlačítku dálkového ovladače - rychloposuv vpřed - shlédnuty oba díly .. kdyby při obsazování rolí prohodili tu studenou árijskou rádoby krásku s tou tmavovláskou, co hraje tu potvoru .. dal bych alespoň * .. jenže takhle … entschuldigen Sie, bitte! ... ()

Reklama

Galéria (10)

Reklama

Reklama