Reklama

Reklama

Epizódy(8)

Mladá žena z malého appalačském městečka uniká z každodenní rutiny hraním nejmodernějších videoher. Je tak dobrou hráčkou, že dostala nový herní systém k otestování... ale zde na ni čeká překvapení. Simulace dává průchod jejím touhám po poslání, romanci a luxusu v něčem, co se zdá být jen hrou... ale co zároveň ji i její rodinu vystavuje reálnému nebezpečí. (Prime Video)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (9)

Médium (2022) 

Kvoli zaverecnej slabej epizode idem nakoniec o hviezdu nizsie. Vcelku sa vsak jedna o kvalitne a pomerne inovativne sci-fi s velmi slusnymi hereckymi vykonmi, za mna jednoznacne boduje inteligentna "zaporacka", ktoru hra T'Nia Miller. Serial vsak odporucam, avsak po zaverecnej epizode budete zrejme s prekvapenim cakat dalsiu scenu, ktora nepride, kym nenatocia dalsiu seriu. Nezabudnite na potitulkovu scenu, tiez tak trochu "divnu". 68% ()

Pilot (2022) (E01) 

Velmi slubny otvarak, vizualne velme pekne technicky spracovany (budget rozhodne bol). Fajnovo vystavana paralela medzi svetom v blizkej buducnosti a tym virtualnym. Navyse ta "tajomna" linia.... Chloe konecne dospela a pouziva i dalsie vyrazove prostriedky. :) Vyzera to slusne. 75% ()

Bonus za empatii (2022) (E02) 

Uvodna akcia bola znacne amaterska, kedze sme sa dozvedeli, ze kontrakt vzali "profesionali". Btw. postrehol ste niekto mennu podobnost serialovej Aelity a robotickou kreslenou Alitou:Battle Angel? :) Bracek sa vola Burton a kvoli tematike filmov Tima Burton-a som si tam tiez pridal taku nevinnu spojitost. :) Avsak kvitujem, ze sme sa zoznamili s postavami v pozadi. Surodenecke uletene rozhovory mi neprisli prilis %uveritelne. A ano, som si vedomy, ze pozeram sci-fi. Zaver bol pekny a zahrial pri srdiecku. 70% ()

Haptický vlek (2022) (E03) 

Dalsi serial, kde pocujem kvalitne hudobne kusky. Tentokrat som si spomenul na Sleeping on the Blacktop – od typka menom Colter Wall. Par slusnych "prekaraciech" a i nechutnosti od lokalenho i "buduceho" zaporaka. Holohlava typkyna vyzera na dostojneho protivnika. Plus nejaka ta romantika ako "korenie". Spokojnost. 85% ()

Jackpot (2022) (E04) 

Vyborna epizoda. Celkom napadito, ale zaroven nie uletene, ponuknute prepracovane vysvetlenie apokalypsy. Tiez bolo zazitkom sledovat "retoricke cvicenie", ci skor za usmevy skryte vyhrazky medzi rusakom a ciernou "smrtonoskou". Slusne. Tentokrat vynechali liniu v pritomnosti so "dohladom" surodencov. 85% Slabsie pathviezdie. ()

A co Bob? (2022) (E05) 

Len dalsia podobna epizoda, kedy na svoj ciel v minulosti posiela "smrtonoska" dalsieho z radu najatych poskokov. Nebyt odusevnelej sestricky s "broknou", moc by som sa nepobavil. :) Ale ano, v zavere sme zrejme fandili vsetci z tej ustedrenej "frcky" - "snap". :) Som vsak zvyknuty, ze este ukazu prekvapeny a vystraseny vyraz protajsku, aby dodali scene efekt...mohli to urobit i teraz, umocnilo by to scenu. Nadpriemer, avsak prekvapenia sa nekonaju. A uz by sme sa mohli vyznamnejsie v pribehu posunut. ()

Nasrat a vyliž mi (2022) (E06) 

Zaujimavy charakter vrchnej inspektorky a tiez som bol zvedavy, akym sposobom sebavedomej bloncke prejde stary zabijak cez rozum. "Is that a salt water?" :) Zaver bol znacne otravny tym podanim ruky. Nadpriemer, avsak za hodinu sa toho neudialo moc. 65% Slabe styri. ()

Bazmek (2022) (E07) 

Po stranke akcnej a i divackej zabavnosti zatial zrejme najlepsia epizoda serie. I power-play medzi "damami" v buducnosti mala stavu. Uz by sme sa teda mohli posunut so Zubov-om a pouzit DNA kluc v steme. Ale kedze nas caka uz len posledna cast serie, zrejme dostaneme iba naznak a zvysok v dalsej serii. To je skoda. 80% ()

Stvoření tisíců lesů (2022) (E08) 

Epizoda plna prislubov, ktora vsak samostatne, ako zaverecna, kriva na obe nohy. Jediny dojem z najakeho diania bol, ked blondcka "odpojila" vrchnu mrsku. Fakt slabunky zaver, kedy sa prakticky nic nedeje. 45% ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama