Reklama

Reklama

Mária sníva

  • Francúzsko Maria rêve
Trailer 1

Obsahy(1)

Maria celý život pracuje ako upratovačka, no potajomky píše básne. O toto tajomstvo sa však s nikým nedelí a už vôbec nie so svojim ľahostajným manželom. Keď dostane miesto upratovačky na prestížnej parížskej Škole výtvarných umení, jej život sa od základu zmení. Pózuje študentom ako modelka a s niektorými sa aj spriatelí, jej najbližším človekom sa však stáva údržbár Hubert, ktorý detailne pozná nielen budovu a jej tajomstvá, ale i všetkých v nej. Nájde Maria v sebe odvahu urobiť to, o čom celý život iba snívala? (RTVS)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (2)

DJ Kritik 

všetky recenzie používateľa

Príbeh dospelej ženy, ktorá počas svojho celého života pracovala ako opatrovateľka, alebo pomocnica v domácnosti. Pri prijatí do nového zamestnania na pozíciu upratovačky na umeleckej škole sa snaží uspieť a preto sa svedomito pripravuje. Celý príbeh je zasadený do nevšedného prostredia na pochopenie odlišnosti generácii a zároveň na nájdenie samej seba, ako i prekonanie doposiaľ neprelomených hraníc. Film má aj humorné situácie, ale i smutné momenty. Je to ale vydarený snímok. ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Příběh jak z pera Pilcher.Všechno dobré - jen jsem nechápala ,proč Maria opustila rodinu, která celkem fungovala.Bez itálie.Bezva nadabovaná holčina v roli studentky která Mariu podpořila. ()

Reklama

Galéria (30)

Reklama

Reklama