Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedenáct přátel se sejde na rozlučce se svobodou, ale oslavy se zvrtnou kvůli telefonátu a úmrtí. Do rozplétání záhady se vloží opilý policista. (FunDinDung)

Recenzie (3)

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Indům nevěřím ani nos mezi očima a tak je pro mě sledování seriózního thrilleru o to těžší. A navíc když má skoro 3 hodiny. Zápletka není úplně marná, ale dlouhý úvod a mizerné herectví vše sráží dolů. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Jeethu Jospeh sa do indickej kinematografie zapísal najmä ako režisér parádneho thrilleru Drishyam, takže o jeho majstrovstve rozhodne nepochybujem. Jeho nový film 12th Man pôsobí vcelku tajomne a v jednej fáze to dokonca vyzerá, akoby sa pred nami začala odohrávať akási alter verzia Známi neznámi. Vtedy som sa celkom potešil, že konečne niekto pozmenil tento námet a preniesol ho do iného žánru. Ale "hra s mobilmi" netrvala dlho, a čoskoro sa to prenáša do inej roviny. Čo sa týka filmu a jeho spracovania, na mňa to pôsobilo až príliš zmätočne a neprehľadne. Bolo tam neuveriteľné množstvo balastu, zbytočných odbočiek, nedoriešených súvislostí, a tak niet divu, že sa v tom človek ľahko stratil. Možno z toho spraví niekto remake a trochu to uprace, lebo potenciál na skvelý thriller kvalít spomínaného Drishyamu to rozhodne malo. Takto len za 3* ()

Reklama

Reklama