Reklama

Reklama

Medveď

(seriál)
  • Česko Medvěd (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(26)

Obsahy(1)

Nový komediálny seriál Medveď od stanice FX je o jedle, rodine, šialenstve rutiny, kráse zmyslu pre naliehavosť a poriadne úskočných háčikoch. Keď mladý šéfkuchár Carmy bojuje za premenu obchodu The Original Beef of Chicagoland aj seba samého, pracuje spolu s neohrabaným personálom, z ktorého sa nakoniec stane jeho vyvolená rodina. (Disney+)

(viac)

Recenzie používateľa vydumnica k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2022) (S01) 

Spočiatku som si ťažšie zvykala na pre mňa extrémne rýchly strih, rýchle tempo a rýchle dialógy (plus veeeľa Fwords), ale časom som si zvykla a postupne ma dianie v seriáli začalo skutočne baviť. Herecké výkony sú skvelé, akoby som sledovala ozajstný personál skutočnej kuchyne. Hudba je super. Kamera je taká úžasná, že sa až človeku zachcievajú tie dobrotky😁. Keď tak nad tým premýšľam, pracovať v takom strese, v takom tempe, v takých podmienkach, asi by som si tie fu*k sem a fu*k tam ani ja neodpustila. Bonus pre mňa: I❤CHICAGO. Najlepší herecký výkon: Jeremy Allen White v posledných dvoch epizódach!!!! ()

Psy (2022) (S01E04) 

Epizóda má síce v názve Hot Dogs, ale je celá taká sladká, mňam🍩. Kamera je taká úžasná, že sa až človeku zachcievajú tie dobrotky😁. Prvé tri epizódy som videla už dávnejšie, zozačiatku som si ťažšie zvykala na pre mňa extrémne rýchly strih a rýchle tempo a rýchle dialógy, ale myslím, že už sa do toho dostávam a baví ma to. Herecké výkony sú skvelé, akoby som sledovala ozajstný personál skutočnej kuchyne. A ešte hudba je super. ()

Hodnotenie (2022) (S01E07) 

Ja som si vôbec neuvedomila, že to bolo natočené na jeden záber! Zaujímalo by ma, koľko pokusov mali :). Toľko napätia a stresu a fu*kin' words v menej ako 20 minútach🙈 čakala som, že najmenej jedna osoba skončí minimálne v sanitke!!! Najviac som si vychutnala ten úvod - zábery z the Windy City, I ❤ Chicago. Celkovo dobrá epizóda, istým spôsobom vrcholná, vrchol toho, keď vám už totálne, ale totálne idú rupnúť nervy! 3 a pol*. ()

Vtáčik (2022) (S01E08) 

S veľkým prekvapením na záver!!! Cool vymyslené a perfektne zahrané, predovšetkým Jeremy Allen White, jednak v tejto aj v predchádzajúcej epizóde. Pomalšie tempo ako aj zmena prostredia sa mi páčili. A hlavne dostali sme dlhšiu stopáž a to sa cení🙂. ()

Súvisiace novinky

Bruce Springsteen dostane hraný film

Bruce Springsteen dostane hraný film

09.04.2024

Příběh legendárního amerického rockového zpěváka a kytaristy Bruce Springsteena se dočká hraného filmu. Chystané dílo by mělo sledovat zejména období vzniku hudebníkova šestého studiového alba s… (viac)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (viac)

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

Boj o moc a Medvěd si podmanili ceny Emmy 2023

16.01.2024

Proběhlé předávání cen Emmy se ocitlo v poněkud kuriózní situaci, když se slavnostní ceremoniál kvůli stávkám v Hollywoodu odsunul ze září 2023 na leden 2024. Navíc zde byly předávány ceny za seriály… (viac)

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

Oppenheimer ovládl 81. Zlaté glóby

08.01.2024

Večer v neděli 7. ledna proběhl v kalifornských Beverly Hills 81. ročník předávání cen Zlatý glóbus. Moderátorem ceremoniálu byl komik Jo Koy a jeho přímý přenos vysílala ve Spojených státech… (viac)

Reklama

Reklama