Reklama

Reklama

Pod hladinou

(seriál)
  • Česko Pod hladinou (viac)
Česko, 2023, 7 h 34 min (Minutáž: 51–70 min)

Réžia:

Vojtěch Moravec

Hudba:

Petr Malásek

Hrajú:

Matěj Hádek, Sandra Nováková, Marek Adamczyk, Filip Tomsa, Šárka Krausová, Václav Vydra nejml., Igor Chmela, Petr Buchta, Petr Lněnička, Mikuláš Moravec (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Poručík Jan Zach (Matěj Hádek), profesionál z brnianskej zásahovky a držiteľ potápačskej licencie P4, prichádza doplniť útvar poriečnej polície v Slapoch pri priehrade na Vltave v Stredočeskom kraji.  Čaká ho priateľka Alice (Sandra Nováková), vyšetrovateľka z krajského policajného riaditeľstva v Zbraslavi. Vracia sa aj preto, že chce zachrániť ich vzťah, ktorý bol doteraz len vzťahom na diaľku. V priebehu akcií, ktoré polícia podniká na zemi, na vode a pod hladinou vodnej nádrže na Vltave, sa ukazuje, že s poručíkom Zachom nie je všetko v poriadku. Vždy si nájde dôvod, prečo sa nepotápať. Alicu znepokojuje, že ho trápia nočné mory, trpí nespavosťou, je uzavretý, nesvoj a  akýsi iný... Hoci Jan tvrdí, že je všetko v poriadku, Alice požiada o pomoc priateľa a kolegovu Zdeňka (Marek Adamczyk), ktorý si na ňu vždy nájde čas. Zachovo podivné správanie si všimne aj veliteľ Vopěnka (Václav Vydra), ktorý chce Zacha prinútiť, aby sa priznal, prečo sa bojí potápať. Ten to popiera a odhodlá sa ponoriť pod hladinu... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie používateľa Arsenal83 k tomuto seriálu (6)

Pod hladinou (2023) 

Krimi seriál, kde tie krimi prípady sú každému u prdele. Všetko zaujímavé je orientované na vzťahy medzi posádkou a boj o Novákovú, že kto s ňou bude lúpať brambory. Pod hladinou sa nič nedeje, občas nejaká mŕtvola, ale tá vôbec nikoho nezaujíma. Zvláštne je, že za neustáleho potápania sa a pri záberoch ako spoza akvária sme nevideli ani jednu rybu. Asi vyhynuli ako v Mŕtvom mori, hoci rybári tam akože stále chodia, ale my vieme, na čo rybári chodia k vode, kvôli rybám to nie je. Herecky Adamczyk neprekročil svoj tieň, ktorý je okolo úst výrazne skreslený do ischemickej mozgovej príhody. Nováková má zas hrať najkrajšiu babu v okolí 100 kilometrov, takže zaručene ide o ľudoprázdnu oblasť. V konečnom hodnotení sa dá povedať, že Pod hladinou nie je úplne marný seriál, ale voda tam hrá len komparz.  ()

Pod hladinou (2023) (E01) 

Na televízne kriminálky z našich končín s prižmúrením oboch očí celkom ušlo, ale fakt príliš dlhá časť len na úkor toho, že polovica času tvorí love story. Adamczykovi stále kriví hubu, takže by mal radšej hrať len hluchonemého A z Novákovej urobili najväčšiu krásavicu oblasti, o čom sa nesporím, keď sú tam len spití rybári, ale keby sa permanentne tak blbo furt neusmievala, jak po použití afrického doubledilda. ()

Voda (2023) (E02) 

Osobný život stojí nad prípadmi. Je omnoho zaujímavejší. Tento prípad nezaujal vôbec, za to techtle mechtle a nejaké pobrežné námluvy medzi osadenstvom, to už zaujímavé bolo. Keď to takto pôjde ďalej, tak ani vodu v seriáli nebude treba. ()

Vojna rybárov (2023) (E03) 

Spytí rybári a ich prípad naozaj potvrdzuje trend, že seriál v podstate má tie prípady len tak naoko a vlastne chce riešiť hlavne "romantickú" linku, pretože na scénu sa vracia Marek "huba vždy dokriva" Adamczyk a Nováková nevie, na koho sa má skôr marihuanovo usmievať. Postava Chmelu zbytočná a ani mu nepasuje. ()

Preteky s časom (2023) (E04) 

Presne táto časť dokazuje to, že ked sa seriál prestane poriadne sústrediť na osobné životy protagonistov, tak je o ničom. Tie krimi prípady sú, ako by Gordon Ramsey povedal, také "mdlé". Nuda, nič, retardovaný bezďák, ukričané decko a zase nič. ()

Chladnokrvne (2023) (E05) 

No nič, tak okolo Adamczykovych úst Tálesovu kružnicu nenarysujete, skôr Pytagorov trojuholník, pretože tie herecké polohy sú už ako pred porážkou. No a tie krimi prípady začínajú už stáť za starú bačkoru. Tým samozrejme nemyslím Sandru Novákovú. ()

Reklama

Reklama