Reklama

Reklama

Epizódy(14)

Obsahy(1)

Kinn (Mile Phakphum Romsaithong), druhý syn mafiánského bosse, je přepaden a při pokusu o útěk se setkává s Porschem (Apo Nattawin Wattanagitiphat). Porsche, vysokoškolák, který pracuje na částečný úvazek v baru, vidí pronásledovaného Kinna a přijde ho zachránit poté, co mu Kinn nabídne peníze jako odměnu. Vzhledem k Porscheovým prokázaným vynikajícím bojovým schopnostem dostává nabídku stát se Kinnovým osobním bodyguardem. I když Porsche první nabídku nepřijímá, poté, co je vydírán mimo jiné Kinnovými nepřáteli, je nucen nabídku přijmout. (VeronikaT.)

(viac)

Recenzie používateľa Petra321 k tomuto seriálu (2)

KinnPorsche (2022) 

A vraj dokonalosť neexistuje. Fajn, je tu zopár vecí, s ktorými sa tak úplne nestotožňujem, ako napríklad záverečné odhalenie a fakt, že Kim a Porchay nedostali toľko priestoru, ako by si zaslúžili, no to sú len drubné detaily. Pevne verím, že záver mal svoje opodstatnenie pre druhú sériu, inak ma to naozaj bude mrzieť. Všetky páry, Kinn a Porsche, Vegas a Pete, Kim a Porchay mali naozaj skvelú dynamiku. Všetky boli výnimočné a vynikali v niečom úplne inom. A potom tu bol chudák Tankhun, ktorý zostal sám, ja však verím, že sa to napraví. Aj keď... dobre, uznávam, Tankhun je dokonalý aj bez druhej polovičky. Povedzme si pravdu, aj napriek svojmu mentálnemu stavu bol najracionálnejšie zmýšľajúcou postavou a neraz bol práve on tým, kto zachránil niekomu život. Moja láska bola Kim a jeho pesnička It´s you (anglický preklad) ktorú som si dokonca uložila aj na spotify. Ako už niekto povedal, Kinnporsche bola najočakávanejšou BL drámou tohto roku a nastavila latku naozaj vysoko, takže v budúcnosti budú mať tvorcovia naozaj ťažkú úlohu, pokiaľ to budú chcieť prekonať. ()

Episode 11 (2022) (E11) 

Od začiatku si hovorím, že jednu nemenovanú postavu nemám rada a nebudem mať, nech sa deje čokoľvek. Tušila som, že za jeho správaním bude niečo väčšie, hlbšie a silnejšie, čo ma nakoniec aj tak prijme zamilovať si ho, ale chcela som sa tomu vyhnúť najviac ako sa dalo. Snaha bola, ale zlyhala som. ()

Reklama

Reklama