Reklama

Reklama

Agatha Christie: Proč nepožádali Evanse?

(seriál)
  • Veľká Británia Why Didn't They Ask Evans? (viac)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Bobby Jones, syn vikáře z malé vesničky ve Walesu, najde na pobřeží umírajícího muže. Krátce před svou smrtí vysloví neznámý otázku: Proč nepožádali Evanse? Bobby se společně se svou přítelkyní rozhodne vypátrat, co mohla tato tajemná slova znamenat... (TV Prima)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (4)

Agatha Christie: Proč nepožádali Evanse? (2022) 

Priemerna, hoci celkom mila dobova amaterska detektivka z britskeho vidieku, ci "slachty". Lucy je fajn svojimi poznamkami a kukucom, Poulter nie je tak nesympaticky ako byval v predoslych filmoch, nuz a Dr.House sa tu ako reziser a scenarista neukazuje prilis. Priemer, co neurazi. Zaver mi prisiel akysi uponahlany a naivny vo svojom vysvetlujucom "odhaleni" - nechcem spoilovat. Na nedelne popoludnie. :) ()

Epizoda 1 (2022) (E01) 

Na rozdiel od role v Maze Runnerovi ma Poulter v tomto kusku ako vesnicky sanzivy "balik" az tak neiritoval. Postava kocky Boynton-ovej je typicky inteligentna, vtipna, pohotova, "hard-to-get" a bohata predstavitelka vyssej triedy, ktoru najdete i v tuctovych romantickych filmikoch. Vzdy kvantum casu, kedze nemusia pracovat, ale iba minat.  :) Ale sekne jej to, vizualne mi trosicku pripominala dokonalu Evu Green v Penny Dreadful. Vidiecke prostredie i jeho obyvatelia celkom ujdu, hoci toho moc mimo hlavnych charakterov nevidime. Nepit z otvorenej flase....nikdy! :) Nekonfrontovali by ste typka, co vas neustale ocumuje? Pobavil ma predstavitel Varys-a z Game of Thrones. :) Akurat, ze nebol plesaty, inak dikcia, pohyby hlavou drzanie tela a pohlady totozne. :) Pripad zaujimavy. 65% ()

Epizoda 2 (2022) (E02) 

Celkom ma bavi "postavicka" majordoma s turbanom, vodica slecny prachatej. Prototyp dokonaleho "anglickeho" (hoci zrejme indickeho) sluhu. Potesila stara pesnicka "Midnight, the Stars and You", od Al-a Bowly-ho, ktoru pouzili v znamom "The Shining" s Nichlsonom a i v neskorsom "Doctor Sleep". Takze sa mi s nou spaja celkom mystery/creepy atmosfera. :) Konecne potesil doktor v doktorskej roli Dr.House - samozrejme Hugh Laurie, ktory ma celu tuto trojdielnu zalezitost rezisersky i scenaristicky pod taktovkou. Lahucka, obcas naivna zalezitost, ale o chlp lepsia epizoda ako predosla. ()

Epizoda 3 (2022) (E03) 

Paradny bordovy oblek s klobucikom, pripomenulo mi to par filmov z podobnych obdobi a opat mi predstavitelka pripomenula Evku Green. Mozno i inspiracka v mejkape. :) Inak, kde sa stihala nasa "odvazna" detektivna dvojka na cestach stale prezliekat? To len taka rypava poznamka. :) Az na ten naivny zaver s uprimnou spovedou, to nebolo zle. Ale tiez slabsia cast. ()

Reklama

Reklama