Reklama

Reklama

Obsahy(1)

WWE Hall of Fame 2022 se uskutečnila 1. dubna 2022 v American Airlines Arena (Dallas, Texas). Do letošní síně slávy byli zařazeny tyto osobnosti.
The Undertaker (uvedl ho Vince McMahon)
Vader (uvedl ho Jake Carter)
Queen Sharmel (uvedl ji Booker T)
The Steiner Brothers (uvedl je Bron Breakker)
Warrior Award - Shad Gaspard (uvedla ho Dana Warrior) (TheSpearCZ)

(viac)

Recenzie (2)

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Ulietavať si v roku 2022 na WWE nie je práve najjednoduchšie, najmä teda kvôli jasnému smerovaniu celého produktu na detské, ehm, pardon, mladšie publikum a malých amerických školopovinných bastardov. No sledovať samotného Vinca McMahona uvádzať do Siene slávy legendu a ikonu menom Mark Calaway alias The Undertaker (plus 10-minútový Vincov prejav, 9-minútové ovácie v stoji & vokálne besnenie divákov a nakoniec monštruózny 43-minútový Takerov prejav) bola zatiaľ jedna z tých najkrajších vecí tohto roka. A na konci jeden raritný, reálny a úprimný úsmev. Ten môj. ()

TheSpearCZ 

všetky recenzie používateľa

Letošní Hall of Fame měla jednoznačně silný ročník, co se týče nových přizvaných a snad poprvé si to naprosto všichni zasloužili, ale i tak oči směřovali pouze k jedné osobnosti - Undertakerovi. Největší a nejpamátnější postava nejen WWE, ale i celého wrestlingového světa si po zásluze ukradla již tak skvělou show, kterou mu ostatní připravili a poslouchat právě Marka Calawaye, jak rozdává rady do života, vypráví příběhy ze své bohaté kariéry a děkuje všem svým kolegům a rodině, to je něco úžasného a krásného. A při nástupu to byl ten nejvíce zasloužený standing ovation, který jsem kdy slyšel. V kombinaci s emocionálním projevem manželky a syna zesnulého Shada Gasparda byla tohle ta nejvýraznější a i kvalitativně nejlepší Hall of Fame, která kdy byla. 5* ()

Reklama

Reklama