Reklama

Reklama

Americký gigolo

(seriál)
  • Česko Americký gigolo (viac)
Trailer 2

Epizódy(8)

Keď Juliana Kaya po 15 rokoch väzenia zbavia obvinenia z vraždy, za ktorú ho neprávom odsúdili, snaží sa zmieriť so svojou minulosťou gigola. (SkyShowtime)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Americký gigolo (2022) 

Napriek uchadzajucemu Bernthalovmu vykonu - nie nepodobnemu v romantickych linkach tomu z Punishera (skutocne) a i napriek tomu, ze zvysny ansambl v pohode sekundoval, ma toto spracovanie promiskuitneho a exploitacneho sveta nevtiahlo a ani nezabavilo. K zavere ma akurat v zaujati trochu udrzala kriminalna linia. Slabe. Neodporucam. Moje ocakavania boli rozhodne vyssie. 50% ()

Pilot (2022) (E01) 

Bernthal si podla vsetkeho rolu uziva. :) A ze na sebe chlapisko maka... klobuk dolu. Som zvedavy, kam to bude smerovat. Originalny film si uz nevybavujem, takze, kam sa toto "zneuzivanie muza" a nie osobne rozhodnutie a "pursuit of happiness" bude uberat, ma celkom zaujima. 60% Btw. "uzasna" mamina. ()

Pretty Baby (2022) (E02) 

Prilis vela pobiehania, spomienok a "radoby" mysteriozna. Najrydzejsi charakter je paradoxne svojska detektivka. Neviem, co si o tom mysliet, ale nadsenie sa rozhodne nekona. Akurat Bernthal-ova typicka Punisher chodza ma obcas "osali". :) ()

Nič nie je skutočné, len dievča (2022) (E04) 

Detektivka: "...there is no need to run."  :) Pobavilo, ako vyhral rozum. Minimalne sme sa dozvedeli, preco matka nasho gigola konala pred rokmi ako konala. Trosku dava zmysel, preco jej suseda stale stoji na verande. :) Blonckin syn sa mota kto vie kde a skutocny nasilnik to ide rozbalit na policii..."lame!" predvidatelne...ach jo. Slabsi diel. Na okraj...v suvislosti so smrtelnou dopravnou nehodou v Bratislave spred dvoch dni a nasledne dalsimi dvoma medializovanymi nehodami bol mnou vnimany kontrast serialovej jazdy s prachatkou pipkou pod vplyvom alkoholu a drog ako "lahkovazny vzor" neprijemny na pohlad. ()

Únikové koleso (2022) (E05) 

"I tried, I did try a long time ago to tell you, but it was so hard"...smrk, smrk. Toto klise som trochu ocakaval od prveho momentu, ked sa ukazalo, ze teraz uz prachata byvalka Michelle ma syna. Dalsie klise: poviem ti to az teraz, lebo az teraz mi "tecie do bot" a ani prachy a aparat mojho muza mi uz zrazu nestacia. Ale inak by som ti to urcite bola povedala. :) Jesus, ta privilegovanost pani domacej. Falosne obvinenie z toho kricalo uz minuly diel taktiez. Akurat vykreslenie "prachateho hodinara" v mojich ociach posunul jeho charakter pozitivnym smerom a tato linia bola asi aj v tejto epizode najzaujimavejsia. Pesnicka v zavere ako v Steelovej filmoch, kde sa v druhej tretine standardne uzasny vztah trosicku "pocuchal" tomu nasadil korunu. Silne predvidatelna cast. 45% ()

Sunday Girl (2022) (E06) 

Kratky vylet do John-ovho detstva, kde vidime vznik zaujmu o auta, ale hlavne pravdepodobny dovod, preco ho matka poslala prec. A tiez kratucky z osobneho zivota detektivky spred 15tich rokov. Vsetko ostatne je vsak len omacka a nuda. ()

Atomic (2022) (E07) 

Viac-menej hra na slepu babu. Julian-ovi "priatelia" z detstva, zvlast ta blondava, ma zrejme nejaky zvrateny plan s jeho "mladsou DNA" a myslim, ze sa jej to asi vypomsti. A celkom si zakombinovali s unoscom, co nedavlo logiku, to mohol ist typek s mladym rovno do aukcie. Dohromady sa toho vsak udialo minimum. ()

Reklama

Reklama