Reklama

Reklama

Vtedy na východe

  • Slovensko Shanghai Kid (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Člen palácovej stráže Chon Wang (Jackie Chan) je svedkom únosu princeznej Pei Pei (Lucy Liu) do Ameriky. Chce sa stať jedným z tých, ktorí ju nájdu a privedú naspäť domov. Spolu s ďalšími tromi členmi palácovej stráže vezie do Ameriky aj truhlicu zlata, ktorú žiada princeznin únosca. Cestou však vlak, v ktorom vezú zlato, prepadnú zlodeji a Wang sa nechtiac stáva ich komplicom. Vlastne len jedného z nich, Roya O´Bannona (Owen Wilson). S pomocou partnera, ktorému nedôveruje, manželky, ku ktorej ani nevie ako došiel a koňa s vlastnou osobnosťou čelí najhorším pištoľníkom Divokého Západu. Bojuje svojimi vlastnými zbraňami, ktorým tvrdí muži Západu jednoducho nemôžu uveriť. Jediný, kto sa proti nemu naozaj môže postaviť je Lo Fong (Roger Yuan), únosca princeznej. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (286)

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Jackieho Chana jsem měla ráda jako malá, byl pro mě něco jako Chuck Norris. Tahle komedie mě ale nějak minula a abych byla upřímná ani mi to moc nevadilo. Dávám tomu 3 hvězdičky, ale jsou to ty horší. Je to až moc dlouhé, dalo by se to o několik minut zkrátit. Bohužel a právě kvůli délce je to misty utahanější a tím nudnější. Občas ty vtípky nejsou natolik vtipné, abych se od srdce zasmála. Musím ale uznat, že spojení Jackie Chan a Owen Wilson opravdu fungovalo. Lucy Liu je nevýrazná herečka a tady se bohužel ani moc nepředvedla. ()

igi B. 

všetky recenzie používateľa

No jo, no... . . . Na východě slunce vychází, na západě zase zapadá, Čenda je zas jednou ve své ráži, taková jen oddychová šaráda... ;-) . . . A ti Indiáni nevypadaj jako Indiáni, protože jsou to Židi... ;o))) . . . Tak jo, tři hvězdy šerifský, i za tu rozkošnou LuckoLijku, choreografii pánských rozcviček a za všechny ty >amatéry< , co profesionálně i z takové kraviny namixují aspoň průměrně dobrou hollywoodštinu, ideální to >zábavičku< na sobotní horkou noc, kterou z jakýhokoli důvodu trávíte s nějakým komerčním (k)análem... - - - - - (Poprvé viděno 1.8.2009 na tv Prima, komentář zde jako tenkrát mnohý, 1.8.2009) ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Srdcovka. Už od mala ten film zbožňuju a není snad rok, kdy bych si ho nepustila. Přiznávám, že to není bůhvíjaké veledílo, ale copak poručím srdci, aby ten film nemělo rádo? Vždycky, ale opravdu vždycky se u něj nasměju na den dopředu. Jackie Chan sám o sobě je výborný bojový herec a vzhledem k tomu, že já mám radši komedie než jen akční filmy, vítězí u mě Jackie oproti Bruci Lee na plné čáře. A zde s Owenem Wilsonem tvoří skvělou dvojku. Nejlepší scéna? "Miluju bublinky" aneb ve vaně když hrají úžasnou čínskou hru aneb "Uno más prosím":) ()

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to mierne nadpriemerná akčná westernová komédia s Jackie Chanom, ktorá patrí medzi jeho horšie filmy. Má priemerný príbeh o čínskom cisárskom vojakovi, ktorý v Amerike sprevádza zlato ako výkupné za princeznú, no kvôli lupičom sa od svojej skupiny oddelí. Časom sa s jedným z nich spriatelí a spolu odolávajú problémom na ceste zachrániť princeznú. Spracovanie je ale len priemerné, nemôžem povedať, že by som sa nudil, dej je pomerne rozmanitý a aj potenciál témy sa mu celkom darí využívať, ale má mnoho nezaujímavých scén a zle podaných prvkov, ktoré dojem podstatne znižujú. Akcie je tu dosť a nie je zlá, ale ani o väčšej spokojnosti hovoriť nemôžem. Je celkom rozmanitá a aj keď takmer úplne chýbajú kaskadérske kúsky, ale aspoň choreografia súbojov na rozdiel od pokračovania nie je zlá, no striedajú sa lepšie scény s horšími, prakticky polovica akcie ma nezaujala vôbec. Najviac sa mi páči súboj s indiánmi, akcia s podkovou na lane alebo ešte súboj s Rongguangom Yu. Herecké obsadenie nie je zlé, hlavné duo Jackie Chan a Owen Wilson hrá svoj štandard, aj keď v prípade Chana to platí len v rámci americkej tvorby, v Hong Kongu je neporovnateľne lepší, Lucy Liu ale v nudnej úlohe, podobne nudný je aj hlavný záporák, ale poteší aspoň príjemná vedľajšia úloha indiánky. Réžia je len priemerná, ale technická stránka je na dobrej úrovni. Vtedy na východe je o niečo lepší film, ako nasledujúci Šanghajskí rytieri, minimálne kvôli akcii, ale aj tak pre mňa prevládajú pocity zbytočnosti, ako z väčšiny Chanových amerických filmov. Objektívna kvalita filmu- 63%, film sa páči mne na 56%. ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Slušná zábava s Chanom a Wilsonom. Nechýba tam vtip, akcia aj dej je celkom dobrý aj keď jednoduchý. Jackie síce stárne, ale ešte stále je čiperný a pružný, behá, skáče , kope, vtipkuje, Wilson zase "strieľa" , hláškuje a vtipkuje. Myslím, že je to dobrá dvojca, ktorá sa často a dobre dopĺňa. Ja som sa nenudil ani nachvíľu. 75%. ()

Galéria (80)

Zaujímavosti (33)

  • Pieseň znejúca počas prvej barovej bitky je "La Grange" od ZZ Top. (Peter-1307)
  • Film sa odohráva v roku 1881, no v jednej zo scén možno vidieť model lokomotívy z roku 1883. (Arsenal83)
  • Brandon Merrill (indiánská manželka) je ve skutečnosti šampiónka v rodeu. (SG-1)

Súvisiace novinky

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

Rytíři ze Šanghaje dostanou pokračování

10.09.2016

Jackie Chan a Owen Wilson se konečně chystají na třetí díl "šanghajské" série. Chon Wang a Roy O'Bannon se poprvé objevili v roce 2000 ve westernu Tenkrát na východě, jen aby se o tři roky později… (viac)

Šanghajské spiknutí

Šanghajské spiknutí

03.12.2007

...nebude pokračováním dvoudílné šanghajské série Jackieho Chana a Owena Wilsona, to jen narážíme na jistou podobnost námětu válečného thrilleru Shanghai s noirovým experimentem Stevena Soderbergha… (viac)

Reklama

Reklama