Reklama

Reklama

Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai

(seriál)
  • Japonsko Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai (viac)
Japonsko, (2010–2013), 13 h 4 min (Minutáž: 24–28 min)

Predloha:

Cukasa Fušimi (kniha)

Hrajú:

Gó Inoue, Jui Ogura, Seiró Ogino, Ajane Sakura, Šintaró Nakano, Kaoru Katakai, Kana Hanazawa, Šóto Kašii, Kanehira Jamamoto, Terujuki Tanzawa, Akeno Watanabe (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(32)

Recenzie používateľa Lettanea k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2010) (S01) 

Neviem prečo nikto nemá Kirinu rád, je úplne dokonalá tsundere(možno pre niekoho až moc), je pekné sledovať ako sa mení, aj keď len veľmi jemne (95% tsun, 5% dere :D) Nakoplo ma to dokonca k záujemu o Visual novely, čo asi musím hodnotiť kladne. Postoj Kirininej kamarátky k jej koníčku je zobrazený veľmi pekne a myslím že človeku na ktorom mi záleží a nevedel by ma pochopiť by som možno aj ukázal práve týchto pár častí. Rozmýšľal som o hodnotení, ale keď som zistil že anime má DVA možné konce (aj keď v princípe sa na konci nelíšia) tak je to obrovský pokrok, aspoň pre mňa a 5* si za to zaslúži... Keby nebolo tých dvoch častí (pred a predpredposledná), tie to ťahajú na 4, ale som vážne rozpoltený... Najväčšie sklamanie je že som na konci čakal "niečo viac" ale hádam si to nechávajú na druhú sériu :) ()

Season 2 (2013) (S02) 

Očakávania sa splnili a prekonali, nemám tomu absolútne čo vytknúť. Výborne(a v rámci normy aj pre detského diváka), na rozdiel od väčšiny broXsis anime kde je ten incest fakt sila a tá posledná časť... vážne krása. Prial som si aby to skončilo inak aj keď viem že inak to skončiť nemohlo... ale veď to je anime tak prečo nemohlo? (T.T) Možno je to nespravodlivosť oproti iným anime ale u mňa to je jasných 5* ()

Reklama

Reklama