Reklama

Reklama

Ore no imóto ga konna ni kawaii wake ga nai

(seriál)
  • Japonsko Ore no Imouto ga Konnani Kawaii Wake ga Nai (viac)
Japonsko, (2010–2013), 13 h 4 min (Minutáž: 24–28 min)

Predloha:

Cukasa Fušimi (kniha)

Hrajú:

Gó Inoue, Jui Ogura, Seiró Ogino, Ajane Sakura, Šintaró Nakano, Kaoru Katakai, Kana Hanazawa, Šóto Kašii, Kanehira Jamamoto, Terujuki Tanzawa, Akeno Watanabe (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(32)

Recenzie používateľa Koonix k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2010) (S01) 

Hviezdička navrch čisto za absolútne dokonalé posledné 2 epizódy. Dovtedy to pre mňa nebolo nič viac, len pohodová oddychovka, ktorej sa príliš nedarilo dostať zo mňa akékoľvek silnejšie pocity... A to je pri anime nezvyk. Toto vyvrcholilo niekde v strednej časti, ktorú by som nazval až mierne otravnou, postavy sa tu chovajú divne a úplne nelogicky. Príkladom je hlavne rozhovor Ayase s Kyosukem, kde si Ayase zozačiatku stojí až hystericky za svojím a po jednom argumente sa jej názory od základu zmenia, no neviem... Ale ako som už spomínal posledné epizódy mi to vynahradili dostatočne, a aj keď by som v tomto prípade ocenil trošku iný (ale pre drvivú väčšinu asi neprípustný, stáva sa zo mňa strašné prasa :) koniec, som vcelku spokojný, a verím že toho pravého sa dočkám v druhej sérii. A škoda, že ani toto anime mi nepomohlo rozhodnúť sa či tsundere milujem, alebo nenávidím. Myslím že asi od každého rovnako :) 7/10 Update: Po zhliadnutí takmer dokonalej druhej série znižujem na 3*. ()

Season 2 (2013) (S02) 

Vo všetkom lepšie ako prvá séria. Údernosť a kadencia vtipov, vzrástli snáď desaťnásobne, navyše dej neobsahuje takmer žiadnu zbytočnú vatu, a celý čas sa sústredí iba na zložité, a uveriteľné vzťahy medzi postavami, pracuje s nimi citlivejšie a robí z každej jednej zaujímavú osobnosť. Som nadšený, a jediné čo mi trochu vadilo je opäť koniec, ale snáď sa poriadneho rozuzlenia dočkáme v špeciáloch. ()

Reklama

Reklama