Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Z väzenia uteká Iránec Ramin, odsúdený za vraždu, ktorý má so sebou aj rukojemníčku. Semir a Vicky ich prenasledujú a dostihnú, lenže vyjde najavo, že zdanlivá rukojemníčka je v skutočnosti spolupáchateľka Maria, ktorá sa prezliekla za zdravotnú sestru a pomohla Raminovi utiecť. Ten tvrdí, že žiadny zločin nespáchal, že sa s Mariou milujú a chcú sa vziať. Vicky znovu prechádza Raminov prípad a zisťuje, že došlo k mnohým pochybeniam. Ramin je na základe toho podmienečne prepustený s bezpečnostným náramkom. Maria na neho čaká pred väznicou, odvezie ho k sebe, a ešte v ten istý deň je nájdená zavraždená. Ramin je na úteku a Vicky si to kladie za vinu. Ide za Kramerom a prizná sa mu, aký malér sa jej prihodil v Dortmunde, kde jej jednotka surovo zbila nevinného migranta. Kramer ju dočasne suspenduje. Vicky sa púšťa do vyšetrovania na vlastnú päsť, Semir ju tajne sleduje. Vicky ide do banky, kde Maria pracovala, a odhalí tam skutočného páchateľa vraždy... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S25E02! Název v překladu: Celá pravda. Už je to zase dobrý, nová parťačka Vicky bydlí v takové nějaké hale jako bývalý parťák z let 2014-2015 Alex Brand. Semir i Vicki tu dostanou hezky přes držku, takže už je to zase v pořádku. Vlastně mi to připomíná návrat k sériím s Alexem, seriál se opět vizuálně posunul, opět je takový potemnělejší, má i novou hudbu, která hodně přišla vhod, tak jen tak dál. 7/10 ()

Reklama

soukyd33

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Připadám si jako když sleduji jakoukoliv kriminálku, nebo dokonce Ulici. Katastrofa. Úvodní melodie pryč, a nová znělka a vstupní video, hrůza. Proč to takhle dopadlo? Všichni už odešli, a zůstal tam jen poslední známí herec. 👎 ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak Kobra 11 má novou znělku, která se opravdu povedla...! úvodní Semir podezřívá svojí parťačku z rasismu a vše tomu nasvědčuje... Ta hurá další útěk vězně a honička.. Ten problém na jeřábu a skok z mostu do řeky byl fakt hustý, vč. "jízdy" řekou a následné záchrany... Nakonec se ukázalo, že únos byl nahraný. Teda ten konec byl hustý a kvalitně natočený... Hurá Semir už není ve zkušební době :))) ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama