Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pri nepodarenom zásahu proti demonštrantom zahynie člen špeciálnej zásahovej jednotky SEK. Policajná prezidentka Dernhoffová sa vyvlečie zo zodpovednosti. Príslušníci SEK Götz a Reichert sa rozhodnú pomstiť, ale každý z nich má iný dôvod. Reichert chce potrestať Dernhoffovú, Götz chce získať peniaze na liečbu svojho ťažko chorého syna. Ukradnú bombu, umiestnia ju v nemocnici a žiadajú výkupné 20 miliónov eur v kryptomene... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

!S24E02! Taková zajímavost: Roman Knižka má v seriálu už 4. epizodní roli, pokaždé jinou, asi málo materiálu. Objevil se už v dílech Srážka (S02E09), Poslední velká rána (S10E07), Revoluce (S18E08) a nyní znovu, tentokrát jako Götz příslušník zásahové protidemonstrační jednotky SEK. No a zrovna příslušníci SEK se cítí jako ti nejvíc opomíjení a ukřivdění, tak je nenapadne nic jiného než ukrást bombu a nastražit ji na policejním prezidiu, i když ona ta policejní prezidentka Dernhoffová je fakt taková mladá úplně tupá čubka. ()

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Hustej díl, který neztratil kouzlo původních sérií... Jinak ta policejní ředitelka je pořádná blbka a smutné je, že takových bohužel dost, které chtějí mít moc a žádnou odpovědnost :( ()

Reklama

Galéria (14)

Reklama

Reklama