Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(20)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (3)

A Short Fuse and a Long Memory (2022) (S01E01) 

Otvarak mi prisiel dost silne pozersky a casto i prepaleny, snaziaci sa posobit "cool". Kvitujem, ze sa herecky pre serial vyzliekli, ale to inak kvalitu scenara moc neposunie. Tri zenske poprsia pocas 5tich minut, pri nahodnej znamosti ma posobit taktiez velmi "cool". Ja to uz povazujem za trapne klise a vatu. Zvlast, ked ma vypln to, co chybat nemalo. A co za bullshit sa to udial pri tej podzemnej "vymene" so smazkami...wtf?! Zaujali ma akurat dve linie. Ta obohrana a sice "polepseny" byvali odsudenec a z cista-jasna vlastnik holicstva a prekvapivy pribuzny nasho neurvaleho bitkara z Mustangu. Nuz a cocky rozhodnutie, ked ta sef podsvetia privetivo odporuca a ty ponuku neprijimes je uz hlupejsie klise....meh. Zrejme tomu dam este diel, ale tusim, kam to bude viest i s ambicioznou a schopnou dcerenkou bossa Chicaga. ()

King of the Goddamn Hill (2022) (S01E02) 

Az na trapne dotahovanie sa so zjazvenou vrahynou a machovske lahkovazne dealovanie, celkom zabavny diel. Posobi to na mna vsak neuveritelne lacno a citatelne. Zvlast s prostoduchym synackom bossa a vychcanou dcerenkou, co by dealovala kvalitnejsi "matros" od milenky...neviem tomu prist na chut. Pobavilo tiez "mimo-kamerove" vyriesenie "kufroveho" problemu. :) ()

Fire Starter (2022) (S01E03) 

Urcite si braskovia budu delit "predsednictvo" v ciernych obchodoch ferovkou v ringu za sledovania poskokov a bavit sa o prejednani drogoveho biznisu s hlavou mestskeho drogoveho barona. Tak urcite. :P Zacina sa to nepekne a velmi rychlo menit na bachorku. Pokial to vsak bude mat aspon prvky zabavnosti.... ()

Reklama

Reklama