Reklama

Reklama

Extrapolácie

(seriál)
Trailer
Dráma / Mysteriózny
USA, 2023, 6 h 48 min (Minutáž: 45–58 min)

Tvorcovia:

Scott Z. Burns

Hrajú:

Aimee Mullins, Devika Bhise, Meryl Streep, Gemma Chan, Keri Russell, Edward Norton, Sienna Miller, Kit Harington, Indira Varma, Michael Gandolfini (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Osem navzájom prepletených príbehov počas 33 rokov skúma, aký vplyv bude mať klimatická zmena na rodinu, prácu, vieru a prežitie vôbec. (Apple TV+)

Recenzie používateľa Marze k tomuto seriálu (3)

Extrapolácie (2023) 

Sledujeme reakce ruznych postav na globalni krizi, jejich soukroma dilemata a profesni vyzvy na pozadi environmentalni zkazy planety. Jeji osud zavisi na libovuli egoistickeho dabelskeho kapitalisty. Jednotlive dily jsou pribehove uzavreny. Dopady kataklizmatu jsou uveritelne, ale sterilni postavy a zobrazeny svet pusobi nerealne. Klimakrize dopadne vic na chude,nez na byznysmeny a pravniky. ()

2059 Druhá časť: Nočné vtáky (2023) (E05) 

Postavy se stale v serii obmenuji,ale zaklad je spolecny-ekologicka katastrofa. Zustava treba postava sobeckeho obchodnika Biltona. Budoucnost planety je v jeho rukach. V souladu s zanrem scu-fi, ktery by mel predpovidat budoucnost, dopady kataklyzmatu na lidska prava, ekonomiku a geopolitikz jsou realne. Serial se dotyka mnoha etickych otazek. Asi ma ta Greta pravdu a pomuze jen "nejdriv jednej, potom mysli". ()

2070: Ekocída (2023) (E08) 

Tvrzeni "problem je v nas" tu pusobi jako klise, ale nelze s tim nesouhlasit. Je to takovy zavod kdo zkolabuje driv.Zdali planeta ,nebo kapitalismus. ()

Reklama

Reklama