Reklama

Reklama

Vianoce v Bell Harbor

(TV film)
  • Česko Romance v Bell Harbor (viac)

Obsahy(1)

Sam (Jana Kramerová) moderuje vlastnú reláciu, v ktorej divákom radí, ako renovovať domy. Keď sa však dozvie, že vianočný špeciál bude moderovať niekto iný, nevie, ako strávi sviatky, pretože prestavby domov vypĺňali všetok jej čas. Producent jej poradí, že pre väčší záujem divákov musí ľuďom na sociálnych sieťach poodhaliť viac svoju osobnú stránku. Zhodou okolností sa Sam nakoniec vracia na miesto, kde vyrastala, aby pomohla opraviť penzión, v ktorom sa každé Vianoce koná slávnosť. Tento rok sú oslavy ohrozené, pretože budovu poškodil spadnutý strom. V malom mestečku Bell Harbor sa tak po rokoch opäť stretáva nielen s priateľmi, ale aj s Coopom (Ryan McPartlin), mužom, ktorého kedysi milovala a s ktorým ju spájal záujem o rekonštrukcie domov. A teraz majú spolupracovať na oprave poškodenej budovy hotela. Ako sa skončí vianočné stretnutie Sam s láskou jej mladosti? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

NikiVai 

všetky recenzie používateľa

U tohoto filmu mi trochu překážela hravost s jakou byl natočený. Pět minut stopáže bourají jeden trám, dalších pět minut koulovačka... Ale jinak taková klasická vánoční romanťárna, ničím výjimečná. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Skrz všetky tie klišé som sa v "The Holiday Fix-Up" nakoniec dočkal celkom príjemného vianočného filmu, ktorý ma príjemne potešil. Tak trošku sa mi tu ukázalo, že nie vždy sú tie klišé až taký veľký problém. No ak film nemá šarm ani nejakú reálnu vianočnú atmosféru, rozopadne sa skôr ako poviete "Vianoce". Tu sa to našťastie nestalo. Koncept ma opäť bavil, mali sme tu niekoľko celkom vtipných postáv, chémia medzi hercami bola dobrá a koniec bol síce gýčovitý ale nepôsobil tak neskutočne pateticky. Takže pre mňa pohodovo fungujúca vianočná romantika. A škoda, že sme takýchto filmov nemali tento rok viac. Vianočná výzva by bola oveľa príjemnejšia . Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama