Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tridsaťdvaročný, viac-menej detinský nedoštudovaný právnik Sonny (Adam Sandler) býva so svojím spolužiakom, právnikom Kevinom (Jon Stewart) v spoločnom byte. Nemá žiadnu predstavu, čo so životom a robí všetko pre to, aby nemusel nič robiť. To sklamalo nielen jeho rodičov, ale aj priateľku Vanessu natoľko, že sa s ním rozhodla rozísť. Kevinova priateľka Corinne naopak rada príjme ponuku na sobáš a odchádza s Kevinom na dlhú služobnú cestu do Číny. Hneď na druhý deň však privedie mladý muž do ich bytu 5-ročného chlapca Juliana a odovzdá prekvapenému Sonnymu list, z ktorého vyplýva, že chlapec je Kevinovým synom. Sonny sa teda musí o chlapca postarať a situáciu chce využiť na to, aby presvedčil Vanessu o svojej zodpovednosti. Zvládnuť malého chlapca sa síce zdá byť nad jeho sily, ale Sonny vždy nájde spôsob, ako situáciu zachrániť. Postupne sa mu rola otca začne páčiť a navyše sa prostredníctvom chlapca zoznámi s Laylou (Joey Lauren Adamsová). Lenže potom sa objaví zástupca sociálneho úradu, ktorý zistil, že Sonny nie je Julianovým otcom a chlapca mu odoberie. Sonny sa rozhodne bojovať o to, aby mu bol chlapec, ktorého matka zomrela na rakovinu, zverený do starostlivosti. Študuje právnické knihy a s pomocou priateľov právnikov sa pripravuje na súdne pojednávanie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (167)

woody 

všetky recenzie používateľa

Nejsem jeden z těch, kteří považují Sandlara za stupidního stupída ale podívají se snad na každý jeho film.Ten člověk sice moc komický není ale má alespoň to minimální charizma, kterým tento film vyzvedne z bahna kinematografie.Někdy vtipná scéna, někdy trapná, někdy nechutná(flusy až na zem a zapátky).Celkově je to docela slušný film na jedno zhlédnutí s výbornou miniroličkou Steve Buscemiho :-) ()

eraserhead666 

všetky recenzie používateľa

Velký táta je jediná sandlerovka (co si vybavím), která se mi každým dalším zhlédnutím líbí více (a taky které zvedám původní hodnocení). Poprvé mě to moc nebralo, snad proto, že jsem ještě neměl syna, teď asi na počtvrté, mě to bavilo hodně (možná proto, že mám syna. Taky jsem zřejěm dozrál k tomu ocenit Joey Lauren Adams a Leslie Mann společně v jednom filmu. Je to takové mile, zábavně, mile dojímavé, až by člověk pustil slzu. A i ten dozvuk devadesátek (hlavně ohledně hudby), dělá své. Kromě toho odhalíte praktičnost novin. ()

Reklama

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Teddy Castellucci: 1. "Sweet Child O' Mine" by Sheryl Crow (a Guns N' Roses cover) ,2. "When I Grow Up" by Garbage ,3. "Peace Out" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,4. "Just Like This" by Limp Bizkit ,5. "Only Love Can Break Your Heart" by Everlast ,6. "Ga Ga" by Melanie C ,7. "What Is Life" by George Harrison, covered in movie by Shawn Mullins ,8. "The Kiss" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,9. "Instant Pleasure" by Rufus Wainwright ,10. "Ooh La La" by Wise Guys ,11. "Sid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,12. "If I Can't Have You" by Yvonne Elliman ,13. "Smelly Kid" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,14. "Passing Me By" by The Pharcyde (a sound clip from a scene in the movie) ,15. "Rush" by Big Audio Dynamite ,16. "Hooters" by Allen Covert (a sound clip from a scene in the movie) ,17. "Babe" by Styx ,18. "Overtime" by Adam Sandler (a sound clip from a scene in the movie) ,19. "The Kangaroo Song" by Tim Herlihy (made specifically for the movie), ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Herci ako Rob Schneider alebo Steve Buscemi svojim komediálnym umom vyzdvihli film z priemeru, takže moje obavy z nevýrazného konca boli zažehnané. Bola to celkom dobrá komédia, v ktorej je niekoľko srandovných situácií a zabijáckych hlášok, ktoré pobavia. Prvá polovica filmu sa niesla úplne v humornom duchu, zatiaľ čo v druhej polovici začali tvorcovia trochu s hrou na city. Ďalší z množstva Sandlerových scenárov, hodnotím ako príjemný, ale nie najlepší počin. ()

jitrnic 

všetky recenzie používateľa

Zpocatku velice solidni (chtel jsem napsat slusna, ale to opravdu neni to spravne slovo) zabava blizici se poetice nezavislych flakacskych komedii, ktera se s postupujicim casem cim dal vice zvrhava v prevahu spravnych hodnot (rodina, americka justice), coz by se dalo odpustit, pokud by to nebylo znazorneno tak strasne naivnim zpusobem. Adam Sandler a Joey Lauren Adams nicmene podavaji povedene vykony, dohromady jim to spolu slusi a castecne davaji zapomenout na velkou nepravdepodobnost vzniku cehokoliv mezi jejich postavami. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (19)

  • Film sa natáčal v mestách New York a Yonkers (New York, USA). (Arsenal83)
  • Dvojičky Dylan a Cole Sprouse sa v úlohe Juliana striedali behom celého filmu. (matthew.17)
  • Cole Sprouse a Dylan Sprouse přišli během natáčení o mléčné zuby a musely jim být dočasně pořízeny náhradní. Dylanovi zub vypadl uprostřed záběru. Ke konci filmu potom Sonny udělá poznámku o chybějícím zubu. (HappySmile)

Reklama

Reklama