Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vanessa Hallová (Aimee Teegardenová) veľmi túži zistiť pôvod svojej rodiny a nájsť svojich príbuzných. Na základe rodinného rodokmeňa si nechá vypracovať testy DNA. Z ich výsledkov Vanessa zistí, že niekde existuje rodina, o ktorej nemala ani potuchy. Chce spoznať svojho biologického otca a jeho blízkych. Rozhodne sa preto za nimi vycestovať a nájsť rodinu, po ktorej vždy veľmi túžila. Neuveriteľné sa stane skutočnosťou a ona naozaj nájde nielen otca a jeho rodinu, ale aj porozumenie a prajnosť. Zdá sa, že všetci sú ochotní Vanessu prijať medzi seba a nikto s tým nemá problém. A ešte je tu na obzore zaujímavý mládenec Kris (Andrew W. Walker). Keď už je všetko zaliate slnkom, dostane Vanessa textovú správu, že asi nastala chyba pri párovaní testov DNA, pretože existuje ešte jedna osoba, ktorá sa takisto volá Vanessa Hallová. Ako to teda v skutočnosti je? Je Richard (James Tupper) jej otcom alebo nie? Ako sa to všetko skončí? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

PTuranyi 

všetky recenzie používateľa

Celkom priemerný ničím nevynikajúci romantický film spojený s Vianocami. Zápletkou je tentokrát genetický test, ktorý Vanesse prinesie možnosť spoznať svojho otca, ktorého nepoznala. Zbytok je naplnený všetkými americkými klišé a stereotypmi ja keď je to film kanadský. Produkcia je kvalitná ale neprináša nič nové a opakuje tisíckrát zabehnuté a overené postupy vrátane dvojnásobného zvratu, ktorý akosi každý tuší už od toho prvého. Herci nie sú žiadne hviezdy, ale svoje postavy hrajú dobre. 50% ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Tak málo tomu chýbalo, aby som tento film dostal do "A" ratingu. Tak málo, a mohlo to tam byť. Nebyť pár detailov, ktoré ten film trošku zabíjajú. Ok, poďme si to vysvetliť. "My Christmas Family Tree" hodnotím ako príjemne napísaný, dobre vymyslený film s kvalitným castingom. Aimee Teegarden je veľmi príjemná a dáva do filmu neskutočnú dávku šarmu a úsmevu. Takže palec hore za ňu. Je super, že sa celá rodina so situáciou vyrovnáva celkom dobre a dajú jej skutočne šancu. Nikto ju nejde zlynčovať, nikto k nej nie je nepríjemný ani nič podobné. A to sa cení. Tie scénky pôsobia napísané od srdca a nevypália do prázdna. Kde film zlyháva je podľa mňa snaha priniesť zvraty. Mohli sme to celé z toho úplne vyhodiť a film by nepotreboval na finále odbočiť. Je to možno trošku dramatickejšie, no na druhú stranu keby sme mali len film, kde dievča našla svoju stratenú rodinu, úplne by to stačilo. Nemuseli sme mať zvrat, že nastala chyba, aby sme potom mali nový zvrať, že vlastne to bolo celé správne. Ospravedlňujem sa za spoilery, ale toto bolo potrebné povedať. Iba to celý film zbytočne posúva nesprávnym smerom. Je super, že tu nemáme žiadne nahnevané scénky ani nič podobné, a že všetci Vanessu prijali ako vlastnú, ale to robí tu odbočku o to viac zbytočnejšiu. Romanca je tu príjemná a nenásilná a film sa opäť viac sústredí na príbeh, než romantiku ako takú. Vždy správne riešenie. Musím ale ešte povedať, že playback spev počas predstavenia narodenia Ježiška je asi najtrápnejší moment vôbec. Čistá tragédia a ani to nevedeli tvorcovia zakryť. Vo výsledku ale to nie je moment, ktorý by kazil výsledný dojem. Možno je ešte pravda, že Richard to celé neskutočne nafúkne a všetci budú vedieť o Vanesse a bude to pre ňu už trošku moc, ale takisto to pre mňa nekazí dojem z príbehu ako takého. Takže vo výsledku ide o jeden z filmov, ktorý si určite zapamätám a mal niečo do seba. A dúfam, že Aimee Teegarden budem vidieť viac. Hodnotenie: B+ ()

Reklama

Galéria (16)

Reklama

Reklama