Reklama

Reklama

No, počkaj!

(seriál)
  • Československo Jen počkej, zajíci! (viac)

Epizódy(20)

Obsahy(1)

Hlavnými postavami tohto najpopulárnejšieho ruského animovaného filmu sú vlk a zajac. Vlk sa neustále snaží chytiť zajaca, aby ho mohol zjesť. To sa mu však nedarí. Vďaka nevydareným pokusom uloviť zajaca tak obaja zažívajú množstvo vtipných momentov. (TV JOJ)

Recenzie (476)

Angelino 

všetky recenzie používateľa

Toma som vždy trochu ľutoval, lebo nikdy Jerrymu nič zlé v podstate neurobil. Zato Vlk je zlý až od kosi. A nie len na zajka, ale aj na všetkých okolo. Takže omnoho hlbší morálny základ a samozrejme určitá kultovosť má dávajú plnú. A ak sretnete kohokoľvek vo Vašom veku z "východného bloku" všetci ju poznajú... ()

paascha 

všetky recenzie používateľa

Naprostá klasika a nářez. Na vlka nikdo nemá, jen dodneška lituju, že toho malýho hajzlíka nezabil.. Nelze si nevšimnout spratkovských komentů: na Toma a Jerryho to nemá, atd. Hajzlíci pitomí, držte tlamky, když tomu nerozumíte! Komu se nelíbí Jen počkej je vůl a vymatlaná guma!!! A je to! Kukkik je vítěz, není to jen vl, ale j vygumovaná mrdka, protože dát 4hvězdy Hostelu a odpad Jen počkej, to už vyžaduje opravdu značné poškození mozku! ()

Reklama

hipis 

všetky recenzie používateľa

Všetky časti rozprávky 1. No počkaj zajac! - Mesto a pláž 2. No počkaj zajac! - Výstavisko v noci 3. No počkaj zajac! - Cesta 4. No počkaj zajac! - Štadión 5. No počkaj zajac! - Mesto 6. No počkaj zajac! - Vidiek 7. No počkaj zajac! - Plavba na mori 8. No počkaj zajac! - Nový rok 9. No počkaj zajac! - TV štúdio 10. No počkaj zajac! - Stavba 11. No počkaj zajac! - Cirkus 12. No počkaj zajac! - Múzeum 13. No počkaj zajac! - Šport 14. No počkaj zajac! - Roboti 15. No počkaj zajac! - V rozprávke 16. No počkaj zajac! - Vystúpenie 18. No počkaj zajac! - V obchode 19. No počkaj zajac! - Dovolenka 20. No počkaj zajac! - Na záhrade 21. No počkaj zajac! - Robotický zajac 22. No počkaj zajac! - V lunaparku 23. No počkaj zajac! - Na pláži ()

tom88 

všetky recenzie používateľa

Výborný ruský, starý, kreslený seriál, ktorý pobaví, ale hlavne tích menších. Je tu kopec výborných nápadov a skvelých gagov. Trošku mi len vadí, že skoro každý diel končí nejako skoro aj keď ešte čakám nejakú srandu, ako keby súdruhom v koncoch dochádzal dych. Toma a Jerryho mám trošku radšej. 80%. ()

Hadža 

všetky recenzie používateľa

Tak to je nejpopularnejsi podivana meho detstvi!S dnesniho pohledu to uz jiste mladsi rocniky neoceni,televize jsou zahrnuty kreslenymi serialy,ale tenkrat toho na vyber az tolik nebylo,krom sledovani Tom a Jerry na ORF 1(ti stastni co ji chytali).Kazdy dil jsme videli nespocetkrat a jeste dnes kdyz uslysim znamou znelku,prisednu opet k tv!:) ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (50)

  • Sovětská cenzura se obávala epizody kvůli možném protestu Egypské vlády. Vlk je v něm totiž zamotaný v koberci na místě mumie faraóna Ramesse. (Pierre)
  • Původně nebyly jednotlivé epizody pojmenovány, ale jen očíslovány. Avšak v Česku a v několika dalších zemích své distribuční názvy dostaly. (Pierre)

Reklama

Reklama